Winter Gagel in Utrecht

Het is tijd voor Winter Gagel op het eiland aan de rand van Utrecht! Het fort is voorafgaand en tijdens de voorjaarsvakantie gehuld in een winterse sferen. Geniet van romantische avonden bij het kampvuur op het terras. Onder de grote festivaltent kun je gezellig zitten en samen marshmallows roosteren. Of volg in de voorjaarsvakantie een rondleiding door de omgeving samen met de Polderwachter.

Fort in winterse sfeer

Speciaal voor de wintermaanden

Ontdek Winter Gagel in Utrecht, speciaal voor de wintermaanden is het fort in Utrecht gehuld in een bijzondere sfeer. Een sfeervol winters decor met een vleugje romantiek, kom gezellig samen lunchen of dineren. Neem daarna een momentje om gezellig bij het kampvuur marshmallows te roosteren, onder de grote tent napraten met een drankje in de hand. Kies alvast wat lekkers uit van de menukaart of vraag bij één van onze collega’s naar de specials buiten de kaart om. Dit is winterse gezelligheid!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Volg een rondleiding

Op pad met de Polderwachter

Ga in de voorjaarsvakantie mee op stap met de Polderwachter, een echte verhalenverteller! Als ‘beeldend kunstenaar’ werkt hij aan de verbeelding van de polder met spannend verhalen. Schrijf je in voor woensdag 21 februari of donderdag 22 februari. Een bijzonder uitje voor de kinderen, en ook de ouders kunnen gezellig mee! Blijf vooraf of naderhand gezellig lunchen of dineren! Deelname kost €3 per persoon en we starten om 15.00 uur bij Fort de Gagel.

Kindvriendelijk uiteten

Speelhoek, speeltuin en speurtocht!

Bij het kindvriendelijke Fort de Gagel in Utrecht zijn kinderen meer dan van harte welkom! Binnen in het fort vind je een heuse speelhoek en speciale kleurplaat van het fort. Op het eiland kunnen de kids zich buiten helemaal uitleven in de speeltuin, of ga samen marshmallows roosteren. Vergeet niet om snel nog een kijkje te nemen in het kruitmagazijn! Speuren in de omgeving? Haal je speurtocht bij de bar en ga op pad!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Over Expeditie Gagel

In de voorjaarsvakantie voor groepen

Speel Expeditie Gagel voor groepen in de voorjaarsvakantie! Met een plattegrond van het eiland in je hand en een klinkende bos sleutels aan je zijde, ontdek het fort in Utrecht aan de hand van vijf bijzondere spelelementen. Begeef je samen met je vrienden of familie in teams en verdiep je tegelijkertijd in de geschiedenis van het UNESCO Werelderfgoed, de Hollandse Waterlinies. Bekijk vooraf de video, dit spel is te spelen vanaf 8 personen en kost €10 per persoon.