Eten met een groep in Utrecht

De natuur is dichterbij dan je denkt! Geniet van al het moois dat Fort de Gagel jou kan bieden. Dé plek waar je even weg bent van de drukte uit de stad en waar je kunt ontspannen. Hier op het eiland kan je perfect terecht met een grote groep. Kies bijvoorbeeld voor een ‘sharing lunch of diner’. Meer privacy? Ga dan voor exclusiviteit en reserveer één van de ruimtes voor jullie diner.

Eten met groepen

Met kleine en grote groepen

Verjaardag, jubileum vieren of gewoon gezellig eten met een grote groep? Hier op het sfeervolle eiland ontvang je tot maar liefst 125 personen. Geniet van een shared dinner of kies voor privacy en organiseer een private dinner. En heb je ons BBQ-arrangement al gezien? Borrelen, lunchen of dineren op een karakteristieke plek aan de rand van Utrecht. Het historisch fort is de perfecte locatie voor zowel kleine als grote groepen. Hier ontvang je je gasten met trots! 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Feestlocatie in Utrecht

Vier jullie feest in een fort

Tijd voor een feestje? Fort de Gagel is daar de perfecte feestlocatie in Utrecht voor. Bij ons staan genieten en gezelligheid bovenaan de lijst van aandachtspunten en dat is wat wij jou graag willen geven. Welke reden je ook hebt om een goed feest te geven in Utrecht, het zijn er vast genoeg om het goed te vieren. Maak er jullie feest van met goed gevulde borrelplanken, heerlijke drankjes en misschien wel je eigen DJ?

"Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten! Het was zeker allemaal naar wens en ik kreeg veel lovende reacties terug."

Verjaardag of borrel

In het restaurant of exclusief

Verjaardag vieren met alleen een borrel? Dat kan bij Fort de Gagel in het restaurant, boven op de entresol of exclusief in jullie eigen ruimte. Liever plaatsnemen op het terras? Laat het ons weten, dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is onder de festivaltent bij Gagel Buiten. Bekijk vooraf onze arrangementen en kies voor goed gevulde borrelplanken!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Trouwen op een eiland

Buiten trouwen in Utrecht

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij trouwlocatie Fort de Gagel in Utrecht zorgen wij voor een sprookjesachtige trouwsfeer met een stoer tintje. Creëer een eigen ‘festival vibe’ met schitterend uitzicht over de natuur. Op jullie eigen eiland staat een stretchtent klaar waarin jullie elkaar het ja-woord geven. De avond sluiten jullie vervolgens af met een spetterend trouwfeest in het voormalig wachthuis.