Groepsevenement in Utrecht

De natuur is dichterbij dan je denkt! Geniet van al het moois dat Fort de Gagel jou kan bieden. Dé plek waar je even weg bent van de drukte uit de stad en waar je kunt ontspannen. Hier op het eiland kan je perfect terecht met een grote groep. Kies bijvoorbeeld voor een shared lunch of diner. Liever privacy? Ga voor exclusiviteit en reserveer één van de sfeervolle ruimtes voor jullie zelf. 

Eten met groepen

Met kleine en grote groepen

Verjaardag, jubileum vieren of gewoon gezellig eten met een grote groep? Hier op het sfeervolle eiland ontvang je tot maar liefst 125 personen. Geniet van een shared dinner of kies voor privacy met een eigen private dinner. Borrelen, lunchen of dineren op een karakteristieke plek aan de rand van Utrecht. Het historische fort is de perfecte plek voor zowel kleine als grote groepen. Hier ontvang je je gasten met trots en plezier. 

Previous
Next
Previous
Next

Feest vieren in Utrecht

Samen met familie en vrienden

Tijd voor een feestje? Fort de Gagel is daar de perfecte feestlocatie in Utrecht voor. Bij ons staan genieten en gezelligheid bovenaan de lijst van aandachtspunten en dat is wat wij jou graag willen geven. Welke reden je ook hebt om een goed feest te geven in Utrecht, het zijn er vast genoeg om het eens goed te vieren. Maak er echt jouw feest van met borrelhapjes, heerlijke drankjes, een goed diner en misschien wel je eigen DJ?

Trouwen op een eiland

Buiten trouwen in Utrecht

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht, maar eerst moet er nog het een en ander geregeld worden. Bij trouwlocatie Fort de Gagel in Utrecht zorgen wij voor een sprookjesachtige trouwsfeer met een stoer tintje. Creëer een eigen ‘festival vibe’ met schitterend uitzicht over de natuur. Op jullie eigen eiland staat een stretchtent waarin jullie elkaar het ja-woord geven, omringd door vrienden en familie. De avond sluiten jullie af met een spetterend trouwfeest in het voormalig wachthuis. 

Previous
Next
Previous
Next

Afscheid nemen Utrecht

Een waardig en passend afscheid

Fort de Gagel is een plek waar stil wordt gestaan bij de schoonheid en waarde van het leven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen wordt gewaardeerd, ook degene die niet meer onder ons zijn. Daarom beschikken wij over een prachtige serene uitvaartlocatie in Utrecht welke geschikt is voor een passend afscheid, afscheid nemen doen we samen.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.