Feestlocatie in Utrecht

Op deze feestlocatie in Utrecht staan genieten en gezelligheid bovenaan de lijst van aandachtspunten. Een spetterend feest, dat is precies hetgeen dat de Fortbewoners jullie graag willen geven. Welke reden je ook hebt om uit je dak te gaan, het zijn er vast genoeg om het eens goed te vieren. Het leven moet je vieren, nietwaar? Maak er een knalfuif van inclusief hapjes en drankjes!

Organiseer een feest in Utrecht

Of je nu een jubileum, verjaardag of ‘gewoon’ een reden hebt om het leven te vieren: op deze feestlocatie in Utrecht komt dat helemaal goed! Welke mooie leeftijd je ook hebt bereikt of welk jubileumjaar er dan ook is aangebroken, er zijn genoeg redenen om het eens flink te vieren. Vier je feest bij met goed gevulde borrelplanken, zo weet je het zeker dat het dak eraf gaat. Kies jij voor het wachthuis met haar eigen wijnkelder? De Fortbewoners staan uiteraard voor je klaar! Bekijk alvast ons feestarrangement.

Vraag om advies

Previous
Next

Bijzondere feestlocatie

Altijd een ruimte die perfect past!

  • Feest tot 150 personen
  • Walking dinner tot 100 personen
  • Diner tot 40 personen

  • Feest tot 120 personen
  • Walking dinner tot 120 personen
  • Diner tot 80 personen

'Bedankt voor jullie goede zorgen. Wij hebben een superfeest gehad. En het eten was heerlijk. Ik kom binnenkort gauw met mijn man nog eens bij jullie eten!'

Feestarrangement op maat

Compleet ontzorgd en verzorgd

Natuurlijk is een feest pas compleet als het hele totale plaatje klopt. Daarom hebben wij bij Fort de Gagel een feestarrangement inclusief hapjes en drankjes samengesteld. Zo ontzorgen we je graag bij het maken van keuzes, je kunt ons daarin volledig vertrouwen. Je hoeft dus niet zelf te kiezen, dat doen wij al voor je! Goed gevulde borrelplanken passeren de ruimte met voor ieder wat lekkers. Samen creëren we onvergetelijke herinneringen op jullie feestavond. 

Vier feest bij Fort de Gagel

Sfeer gegarandeerd, genieten maar!

In onze gezellige en sfeervolle feestzaal ben je van alle gemakken voorzien. Met een eigen bar, feestelijke dj en de optie voor buiten en binnen heb je een echte all-in party. Dat is pas echt eens goed feestvieren, toch? Doe vooral alsof je thuis bent. Op deze feestlocatie in Utrecht zorgen wij ervoor dat je feest tot in de puntjes wordt geregeld, zodat jij kunt doen waarvoor je bent gekomen: genieten en het leven vieren met alle mensen om je heen!

Feest met eten en drinken

Burgers, guilty pleasures en meer!

Onze chefkoks maken graag de lekkerste borrelhapjes en lunch- en dinergerechten voor je klaar om jouw feest helemaal compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is, dus ook je vegetarische vriendin of beste vriend die halal eet komen niets tekort! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bereid je feestarrangement uit met een lunch of diner. Dieetwensen of allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het vooraf door.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.