Organiseer een feest in Utrecht

Op deze feestlocatie in Utrecht staan genieten en gezelligheid bovenaan de lijst van aandachtspunten. Een spetterend feest, dat is precies hetgeen de Fortbewoners jullie graag willen geven. Welke reden je ook om uit je dak te gaan, het zijn er vast genoeg om het eens goed te vieren. Want het leven moet je vieren, nietwaar? Maak er een knalfuif van inclusief hapjes en drankjes!

Bij Fort de Gagel is er altijd een reden voor een feestje

Of je nu een jubileum, verjaardag of ‘gewoon’ een reden hebt om het leven te vieren: op deze feestlocatie in Utrecht komt dat helemaal goed! Welke mooie leeftijd je ook hebt bereikt of welk jubileumjaar er dan ook is aangebroken, er zijn genoeg redenen om het eens flink te vieren. Onze feestlocatie is beschikbaar voor zowel zakelijke als privé feesten. De Fortbewoners staan uiteraard voor je klaar!

Vraag vrijbijvend een offerte aan

Feestlocatie in Utrecht

Sfeer gegarandeerd, genieten maar!

In onze gezellige en sfeervolle feestzaal ben je van alle gemakken voorzien. Met een eigen bar, feestelijke dj en de optie voor buiten en binnen heb je een echte all-in party. Dat is pas echt eens goed feestvieren, toch? Doe vooral alsof je thuis bent. Op deze feestlocatie in Utrecht zorgen wij ervoor dat je feest tot in de puntjes wordt geregeld, zodat jij kunt doen waarvoor je bent gekomen: genieten en het leven vieren met alle mensen om je heen!

Arrangement op maat

Compleet ontzorgd en verzorgd

Natuurlijk is een feest pas compleet als het hele plaatje klopt. Daarom hebben wij bij Fort de Gagel meerdere feestarrangementen samengesteld. Of je nu kiest voor een borrel, lunch of dinerarrangement. Wij ontzorgen jou graag met het maken van alle keuzes, je kunt ons daarin volledig vertrouwen. Je hoeft dus niet zelf te kiezen, dat doen wij al voor je! We proberen je daarin zoveel mogelijk te ontzorgen. Samen komen we tot de perfecte invulling van de horeca tijdens jullie knalfeest. Speciale wensen? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

Eten waar je blij van wordt

Burgers, guilty pleasures en meer!

Onze chefkoks maken graag de lekkerste borrelhapjes en lunch- en dinergerechten voor je klaar om jouw feest helemaal compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is, dus ook je vegetarische vriendin of beste vriend die halal eet komen niets tekort! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem een kijkje op de menukaart. Uiteraard kun je de mogelijkheden ook alvast zelf komen proeven! Dieetwensen of allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het vooraf door.