Over de omgeving

Draai je eens om met je rug naar de Domtoren en ontdek de prachtige natuur in de omgeving van Utrecht! Ontdek het Gagelbos en het Noorderpark, ga heerlijk fietsen of wandelen. Er is zowel op als rondom het eiland van alles te doen voor jong en oud! Hier vervelen jullie en de kinderen zich geen moment. Sluit je dag vervolgens af met een heerlijke lunch of smaakvol diner.

Gagelbos en Noorderpark

Ook in een drukke stad als Utrecht is de natuur dichterbij dan je denkt. De drukte verlaten? Kom tot rust in de grootste achtertuin van onze stad. Het Noorderpark en het Gagelbos zijn dé perfecte plekken om van de natuur te genieten en er met de kinderen op uit te trekken. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Maak lange wandelingen, ontdek de mooiste fietsroutes of ga de uitdaging aan en speel een potje basketbal of voetbal. Voor de kleintjes is er een speciale kinderroute, een grote speeltuin en zelfs een speelbos. 

Fietsen en wandelen

Trek erop uit in de omgeving

In de omgeving Utrecht vind je de mooiste fiets- en wandelroutes. Zowel in het Gagelbos als rondom het Noorderpark zijn meerdere routes uitgestippeld die je kunt wandelen of fietsen. Start je tocht goed met een kopje koffie en wat lekkers in ons restaurant of kom tussendoor gezellig langs voor een lunch als pitstop. Fiets bijvoorbeeld de Waterlinieroute of een rondje Noorderpark. Aan de wandel? Ontdek het rondje Maarsseveen, Kazemattenpad of Gagelbos. 

Hapje eten in Utrecht

Kom tussendoor lunchen of dineren

Wil je de omgeving Utrecht zelf ontdekken? Kom dan gezellig langs in ons restaurant, geniet van onze heerlijke gerechten en ga daarna op avontuur. Met een volle maag gaat dat een stuk beter! Op onze menukaart en drankenkaart vind je voor ieder wat wils. Of je nu gezellig komt voor een lunch, iets zoets of een uitgebreid diner. Hier voel je je binnen no-time thuis. Zien wij je snel?