Ontdek de natuur in de omgeving

Draai je eens om met je rug naar de Domtoren en ontdek de prachtige natuur in de omgeving van Utrecht! Ontdek het Gagelbos en het Noorderpark, ga heerlijk fietsen of wandelen. Er is zowel op als rondom het eiland van alles te doen! Hier vervelen jullie en de kinderen zich geen moment. Sluit je dag vervolgens af met een heerlijke lunch of smaakvol diner.

Ontdek het Gagelbos en het Noorderpark

Ook in een drukke stad als Utrecht is de natuur dichterbij dan je denkt. De drukte even verlaten? Kom tot rust in de grootste achtertuin van ons stadsie. Het Gagelbos en het Noorderpark zijn dé perfecte plekken om van de natuur te genieten en er met de kinderen op uit te trekken. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Maak lange wandelingen, ontdek de mooiste fietsroutes of ga de uitdaging aan en speel een potje basketbal of voetbal. Voor de kleintjes onder ons is er een speciale kinderroute, een grote speeltuin en zelfs een speelbos.

Fietsen, wandelen en lekker ravotten

In de omgeving Utrecht vind je de mooiste fiets- en wandelroutes. Zowel in het Gagelbos als rondom het Noorderpark zijn meerdere routes uitgestippeld die je kunt wandelen of fietsen. Start je tocht goed met een kopje koffie en wat lekkers in ons restaurant of kom tussendoor gezellig langs voor een lunch als pitstop. Fiets bijvoorbeeld de Utrecht Waterlinie route of een rondje Noorderpark. Aan de wandel? Ontdek het rondje Fort Maarsseveen, Kazemattenpad of het rondje Gagelbos.

Zelf ontdekken

Wil je de omgeving Utrecht zelf ontdekken? Kom dan gezellig langs in ons restaurant, geniet van onze heerlijke gerechten en ga daarna op avontuur. Met een volle maag gaat dat een stuk beter! Zien wij je snel?

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact op!