Over de Fortbewoners

Maak kennis met het team van Fort de Gagel. Ons team bestaat uit gastvrije Fortbewoners en ze staan iedere dag voor je klaar. Vakmensen met passie voor de horeca en events. Hier in het fort zetten we net dat stapje extra voor onze gasten. Bij ons is iedereen welkom. We zijn trots op wie we zijn en vooral ook waar we vandaan komen. Graag stellen we ons persoonlijk voor.

Over Sybren en Pascale

Ondernemers Fort de Gagel

Sybren Ophof is geboren in het Oosten van het land en is al van jongs af aan actief in de horeca. Pascale Heinsius is geboren en getogen in de horeca, haar ouders hebben altijd een restaurant gehad wat zij later heeft overgenomen en nog veel later weer heeft verkocht. Het horeca leven is haar dus met de ‘paplepel’ ingegoten!

De Fortbewoners

Het team van Fort de Gagel

Het team van Fortbewoners bestaat alleen maar uit gepassioneerde en enthousiaste medewerkers met een grote passie voor de horeca en onze gasten. Hier zorgen we ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt wanneer je Fort de Gagel bezoekt. We zijn ontzettend trots op ons team en stellen ze graag één voor één aan je voor. Maak kennis met het team van trotse Fortbewoners.

Vacatures

Werken bij Fort de Gagel

Werken op de mooiste locatie van Utrecht? Dan ben je bij Fort de Gagel aan het perfecte adres! Bij ons is iedereen welkom. Wij bieden jou graag een gezellige werkplek middenin de natuur waar wij samen werken aan een unieke beleving voor onze gasten. Na een half jaar ga jij met twee gasten, op onze kosten uiteten in ons restaurant. En werk je meer dan 16 uur per week? Dan ontvang je een gratis Swapfiets. Werken bij Fort de Gagel is een groot feest!

Openingstijden:

Zo – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.