Veelgestelde vragen

Een nieuwe locatie roept natuurlijk vragen op. Dat snappen we. Bij Fort de Gagel laten we veel toe. We hopen dan ook dat een ieder zich thuis voelt en plezier heeft met elkaar. Hier op het eiland staan verbinden en ontmoeten centraal. We hebben alvast geprobeerd de meest gestelde vragen te beantwoorden. Mocht je vraag er niet bij zitten, laat het ons weten via het contactformulier.

Bekijk FAQ

Veelgestelde vragen Fort de Gagel

Ja, Fort de Gagel is een restaurant aan de rand van Utrecht waar je gratis kunt parkeren voor de deur. Onze locatie is goed te bereiken met de auto, centraal in het land en  direct aan de snelweg.

Ja, bij Fort de Gagel vind je op de parkeerplaats twee laadpalen voor elektrische auto’s.

Nee, het is helaas niet mogelijk om te reserveren voor het terras. Je kan het wel aangeven bij het plaatsen van je reservering dan doen we ons uiterste best een plekje vrij te houden.

Jazeker, Fort de Gagel ligt aan de rand van Utrecht op zo’n 15 minuten fietsen vanuit het centrum. Voor de deur vind je fietsenstallen.

Ja, Fort de Gagel beschikt over een goede Wi-Fi verbinding.

Ja, Fort de Gagel is een restaurant in Utrecht waar honden welkom zijn, mits aangelijnd en goed gedrag.

Ja, neem vooraf even een kijkje op de allergenenkaart van Fort de Gagel en geef het aan ons door.  

Ja, Fort de Gagel is vanaf de A2 (afslag 6 Maarssen) en A27 (afslag 31 Maarssen) gemakkelijk te bereiken, zie Google Maps.

Ja, Fort de Gagel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, lijn 3 uitstappen bij bushalte Pekingdreef, zie 9292.nl.

Ja, op de menukaart van Fort de Gagel vind je tal van vegan en vegetarische opties.

Ja, Fort de Gagel is een vegetarisch restaurant in Utrecht waar je ook terecht kunt als veganist.

Ja, Fort de Gagel is een rolstoelvriendelijk restaurant in Utrecht. Voor de deur vind je een invalide parkeerplaats en vanaf de begane grond kan je met de lift naar boven. Ook is er een invalide toilet aanwezig. 

Fort de Gagel is een pin-only locatie, dit i.v.m. onze veiligheid. 

Ja, Fort de Gagel is een kindvriendelijk restaurant in Utrecht! Naast het terras vind je een grote buitenspeeltuin en binnen in het restaurant een leuke speelhoek.