Evenement organiseren

Van een vergadering tot een congres of bedrijfsfeest: je bent van harte welkom bij evenementenlocatie Fort de Gagel! Het fort ligt centraal in het land, direct aan de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Ontdek het verhaal van dit karakteristieke fort en laat je verrassen door wat deze evenementenlocatie in Utrecht te bieden heeft.

Vergaderen in Utrecht

Vergaderen in een kruitmagazijn

Fort de Gagel is de perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Centraal in het land kun je bij ons gemakkelijk afspreken tussen het werken door. In ons restaurant kun je in alle rust onder het genot van een lekkere kop koffie een goed gesprek houden. Heb je een vergadering met een grotere groep of behoefte aan rust? Kies dan voor één van onze unieke vergaderzalen. Wij bieden meerdere arrangementen inclusief personeel, catering en techniek. 

Previous
Next
Previous
Next

Congres organiseren

Ontvang tot 100 man plenair

Fort de Gagel is perfect geschikt voor het organiseren van congressen tot 100 personen. Kies voor het kruitmagazijn of het voormalig wachthuis als plenaire zaal en deel de groep vervolgens op in 7 subzalen. Dit ‘bomvrije’ gebouw beschikt over muren van anderhalf meter dik compleet met schietgaten in de muur voor kanon- en geweervuur. Een uniek en karakteristiek decor voor jouw bedrijfsevenement in Utrecht!

Bedrijfsfeest plannen

Unieke feestlocatie in Utrecht

Tijd voor een feestje? Vier jullie bedrijfsfeest in Utrecht exclusief bij Fort de Gagel. Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent. Hier heb je alles binnen handbereik en eigenlijk niks is te gek. Een goed feest met een eigen bar en inclusief een wijnkelder waar je de beste wijnen zelf kunt pakken. Blijven jullie binnen of verplaatsen jullie het feest naar buiten onder de sfeervolle stretchtent in festivalsfeer?

Previous
Next
Previous
Next

Bedrijfsborrel plannen

Borrelen naast een bunker

Sluit de werkdag af bij Fort de Gagel en geniet van een heerlijke bedrijfsborrel samen met je collega’s! Of je er nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras of dat je kiest voor een plekje binnen: het wordt sowieso gezellig. Willen jullie er helemaal een feest van maken? Kies dan bijvoorbeeld voor het uitgebreide barbecue arrangement! Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. 

Bedrijfsuitje samen

Een eiland vol met activiteiten

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning? Fort de Gagel biedt verschillende bedrijfsuitjes aan gecombineerd met de leukste activiteiten. Op het eiland kan je straks als team samenwerken een leukste spellen en opdrachten. Dus werk aan het teamgevoel, leer elkaar kennen en ontdek de omgeving van Utrecht. Sluit je bedrijfsuitje af met een gezellige borrel of diner in ons restaurant! 

Previous
Next

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.