Perfect voor een bedrijfsevenement

Van een vergadering tot een congres of bedrijfsfeest: je bent van harte welkom bij Fort de Gagel in Utrecht! Het historische fort bevindt zich direct naast de snelweg, dus je kunt ons makkelijk bereiken. Ontdek voor of na je afspraak het historische verhaal van dit oude fort en laat je verrassen door wat deze locatie te bieden heeft. Sluit vervolgens je afspraak af met een heerlijke lunch of diner!

Vergaderen in Utrecht

Uniek decor voor jullie vergadering

Fort de Gagel is de perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Centraal in het land kun je bij ons gemakkelijk afspreken tussen het werken door. In ons restaurant kun je in alle rust onder het genot van een lekkere kop koffie een goed gesprek houden. Heb je een vergadering met een grotere groep of behoefte aan rust? Kies dan voor één van onze unieke vergaderzalen. Wij bieden meerdere vergaderarrangementen aan, inclusief catering en techniek. 

Congres organiseren

Ontvang tot 100 man plenair

Fort de Gagel is perfect geschikt voor het organiseren van congressen tot 100 personen. Kies voor het voormalig wachthuis als plenaire zaal en verspreidt de groep vervolgens in de 7 beschikbare subzalen. Dit ‘bomvrije’ gebouw beschikt over muren van anderhalf meter dik compleet met schietgaten in de muur voor kanon- en geweervuur. Een unieke setting voor jouw zakelijk evenement in Utrecht!

Bedrijfsfeest plannen

Een voormalig fort als feestlocatie

Tijd voor een feestje? Vier jullie bedrijfsfeest in Utrecht exclusief bij Fort de Gagel. Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent. Hier heb je alles binnen handbereik en eigenlijk niks is te gek. Een goed feest met een eigen bar en inclusief een wijnkelder waar je de beste wijnen zelf kunt pakken. Blijven jullie binnen of verplaatsen jullie het feest naar buiten onder de sfeervolle stretchtent in festivalsfeer?

Bedrijfsborrel plannen

Borrelen naast een bunker

Sluit de werkdag af bij Fort de Gagel en geniet van een heerlijke bedrijfsborrel samen met je collega’s! Of je er nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras of dat je kiest voor een plekje binnen: het wordt sowieso gezellig. Willen jullie er helemaal een feest van maken? Kies dan voor onze uitgebreide en zomerse barbecue! Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. 

Bedrijfsuitje samen

Een eiland vol met activiteiten

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning? Fort de Gagel biedt verschillende bedrijfsuitjes aan gecombineerd met de leukste activiteiten. Werk aan het teamgevoel, leer elkaar kennen en ontdek de omgeving van Utrecht. Sluit je bedrijfsuitje af met een lekkere borrel of diner in ons restaurant!

Meer weten over de mogelijkheden bij ons?
Neem contact met ons op!