Bedrijfsevenement organiseren

Van een vergadering, congres, bedrijfsfeest of leuke activiteit: je bent van harte welkom bij evenementenlocatie Fort de Gagel! Het fort ligt centraal in het land, direct aan de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Ontdek het verhaal van dit karakteristieke fort en laat je verrassen door compleet verzorgde arrangementen voor een perfect geregeld bedrijfsevenement.

Bijzonder vergaderen

Vergaderen in een fort

Fort de Gagel is een vergaderlocatie in Utrecht. Centraal in het land kun je bij ons gemakkelijk afspreken tussen het werken door. In ons restaurant kun je in alle rust onder het genot van een lekkere kop koffie een goed gesprek houden. Heb je een vergadering met een grotere groep of behoefte aan rust en privacy? Kies dan voor één van de vergaderruimtes in combinatie met een van onze arrangementen.

Congres organiseren

Ontvang tot 120 personen

Fort de Gagel is perfect geschikt voor het organiseren van congressen tot 120 personen. Kies voor het Kruitmagazijn of het voormalig Wachthuis als plenaire zaal en deel de groep vervolgens op in 7 subzalen. Dit ‘bomvrije’ gebouw beschikt over muren van anderhalf meter dik compleet met schietgaten in de muur voor kanon- en geweervuur. Een uniek en karakteristiek decor voor jouw bedrijfsevenement in Utrecht!

"Bedankt voor de geweldige ontvangst en verzorging. Heel erg veel goede reacties gehad."

Bedrijfsfeest plannen

Unieke feestlocatie in Utrecht

Tijd voor een feestje? Vier jullie bedrijfsfeest in Utrecht exclusief bij Fort de Gagel. Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent. Hier heb je alles binnen handbereik en eigenlijk niks is te gek. Een goed feest met een eigen bar en inclusief drankjes. Vieren jullie het feest binnen in het Wachthuis of kies je liever voor de sfeervolle festivaltent van Gagel buiten buiten op het eiland?

Zakelijk dineren

Sharing of walking dinner?

Bij Fort de Gagel kan je kiezen uit meerdere arrangementen. Ontvang je jouw gasten voor een sharing dinner, walking dinner of gaan jullie voor het BBQ-arrangement? Wij denken graag met je mee en verzorgen een heerlijk diner, inclusief drankjes. Bepaal zelf of jullie binnen of buiten plaatsnemen. Dat kan in het restaurant of boven op de Entresol. Of kies voor meer privacy en ontvang groepen onder de festivaltent of in het Wachthuis. Geniet van compleet verzorgde arrangementen!

Bedrijfsuitje samen

Een eiland vol met activiteiten

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning? Fort de Gagel biedt verschillende leuke bedrijfsuitjes aan. Ontdek onze nieuwste aanwinst ‘Expeditie Gagel‘ voor zakelijke groepen, en strijd tegen elkaar in teams. De perfecte onderbreking van je bijeenkomst! Ontdek spelenderwijs meer over de geschiedenis van de Waterlinies. Sluit jullie bedrijfsuitje af met een borrel, lunch of diner!

Bedrijfsborrel plannen

Borrelen naast een bunker

Sluit de werkdag af bij Fort de Gagel en geniet van een heerlijke bedrijfsborrel samen met je collega’s! Of je nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras of dat je gebruik maakt van het borrelarrangement: het wordt sowieso gezellig. Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken, zowel met de auto als het OV. Perfect voor een gezellige VRIJMIBO in Utrecht!