Zakelijk evenement organiseren

Van een vergadering, congres, bedrijfsfeest of leuke activiteit: je bent van harte welkom bij evenementenlocatie Fort de Gagel! Het fort ligt centraal in het land, direct aan de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Ontdek het verhaal van dit karakteristieke fort en laat je verrassen door compleet verzorgde arrangementen voor een geslaagde dag.

Vergaderen in Utrecht

Vergaderen in een fort

Fort de Gagel is de perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Centraal in het land kun je bij ons gemakkelijk afspreken tussen het werken door. In ons restaurant kun je in alle rust onder het genot van een lekkere kop koffie een goed gesprek houden. Heb je een vergadering met een grotere groep of behoefte aan rust? Kies dan voor één van onze unieke vergaderzalen in combinatie met het vergaderrrangement.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Congres organiseren

Ontvang tot 100 man plenair

Fort de Gagel is perfect geschikt voor het organiseren van congressen tot 100 personen. Kies voor het kruitmagazijn of het voormalig wachthuis als plenaire zaal en deel de groep vervolgens op in 7 subzalen. Dit ‘bomvrije’ gebouw beschikt over muren van anderhalf meter dik compleet met schietgaten in de muur voor kanon- en geweervuur. Een uniek en karakteristiek decor voor jouw bedrijfsevenement in Utrecht!

Bedrijfsfeest plannen

Unieke feestlocatie in Utrecht

Tijd voor een feestje? Vier jullie bedrijfsfeest in Utrecht exclusief bij Fort de Gagel. Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent. Hier heb je alles binnen handbereik en eigenlijk niks is te gek. Een goed feest met een eigen bar en inclusief een wijnkelder waar je de beste wijnen zelf kunt pakken. Blijven jullie binnen of verplaatsen jullie het feest naar buiten onder de sfeervolle stretchtent in festivalsfeer?

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Organiseer een diner

Ontvang tot 120 gasten voor een diner

Bij Fort de Gagel kan je kiezen uit meerdere dinerarrangementen. Ontvang je jouw gasten voor een sharing dinner, walking dinner of gaan jullie voor het buffet de Gagel? Wij denken graag met je mee en verzorgen een heerlijk diner inclusief drankjes met onze verschillende arrangementen. Te boeken vanaf 10 personen, in het restaurant, boven op het entresol of private in jullie eigen ruimte

Bedrijfsuitje samen

Een eiland vol met activiteiten

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning? Fort de Gagel biedt verschillende bedrijfsuitjes aan gecombineerd met de leukste activiteiten. Werk als team samen in de leukste spellen, opdrachten en workshops. Dus werk aan het teamgevoel, leer elkaar kennen en ontdek de omgeving van Utrecht. Sluit je bedrijfsuitje vervolgens af met een gezellige borrel, lunch of diner in ons restaurant! 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Bedrijfsborrel plannen

Borrelen naast een bunker

Sluit de werkdag af bij Fort de Gagel en geniet van een heerlijke bedrijfsborrel samen met je collega’s! Of je nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras of dat je gebruik maakt van het borrelarrangement: het wordt sowieso gezellig. Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Dit is de perfecte plek voor bijvoorbeeld een VRIJMIBO in Utrecht.

Openingstijden:

Zo – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.