Restaurant aan de rand van Utrecht

Bourgondisch genieten van hoge kwaliteit, dat is wat je 7 dagen per week bij Fort de Gagel doet. Beneden in het fort vind je ons sfeervolle restaurant met doorloop naar het terras. Met het uitzicht op de natuur waan je je in een oase van rust. Je kunt de koks hier goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Je kunt de gerechten van begin tot eind volgen.

Over Fort de Gagel

Bourgondisch genieten

Goed bereikbaar restaurant in Utrecht. Fort de Gagel is makkelijk te bereiken via de snelweg, je bent vanaf hier zo weer onderweg. Daarnaast vind je voor de deur gratis parkeergelegenheid. Op onze lunch- en dinerkaart staan hoge kwaliteit gerechten met smaakcombinaties van deze tijd. Wij bieden jou goed eten: comfortfood waar je blij van wordt! Bekijk op de drankenkaart welke wijnen, bieren en andere drankjes we serveren. Allergieën? Bekijk vooraf de allergenenkaart.

Previous slide
Next slide

Lunchen in Utrecht

Aan de rand van het Noorderpark

Voor een lunch in een fort in Utrecht kan je bij ons meteen aanschuiven. Op de menukaart vind je dan ook voor ieder wat wils! Geniet bijvoorbeeld van een frisse salade met warme geitenkaas met honing of één van de smaakvolle open sandwiches. Of ga je liever voor een guilty pleasure? De menukaart staat vol met gerechten om je vingers bij af te likken. Een klassieke burger of ga je toch voor de vega burger? Geniet zonder schuldgevoel van een goede lunch.

Uiteten in Utrecht

Fort op eigen eiland als restaurant

Je dag afsluiten met een heerlijk diner? Hier aan de rand van Utrecht halen we de natuur naar binnen. Geniet van ons diner a la carte in het sfeervolle restaurant met uitzicht over het Noorderpark. Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Heb je nog een beetje ruimte over? Sluit je diner daarna in stijl af met een van onze smaakvolle desserts. Eten waar je blij van wordt: comfortfood om je vingers bij af te likken.

Uiteten met groep

Ontvang tot 120 personen

Borrelen, lunchen of uiteten met een grote groep in Utrecht? Ontvang tot maar liefst 120 personen voor een sharing, walking dinner of het buffet de Gagel. Of gaan jullie met mooi weer liever barbecueën?  Neem plaats in het restaurant, buiten op het terras of boven op het entresol. De Fortbewoners zorgen ervoor verder dat het jou en je gasten hier aan niets ontbreekt. Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem, dat doen wij voor je met onze arrangementen. De Fortbewoners zetten de grote tafel vol met de lekkerste gerechten!

Openingstijden:

Zo – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.