Uniek restaurant in Utrecht

Bourgondisch genieten van hoge kwaliteit, dat is wat je 7 dagen per week bij Fort de Gagel doet. Beneden in het fort vind je ons sfeervolle restaurant met doorloop naar het terras. Met het uitzicht op de natuur waan je je in een oase van rust. Je kunt de koks hier goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Je kunt de gerechten van begin tot eind volgen.

Over het restaurant

Bourgondisch genieten

Op onze lunch- en dinerkaart staan hoge kwaliteit gerechten met unieke smaakcombinaties van deze tijd. Bij Fort de Gagel vind je ieder kwartaal een wereldgerecht uit Overvecht op onze kaart. Wij zijn trots op onze wijk en willen jou daarom graag kennis laten maken met de heerlijke gerechten die daar worden bedacht en gemaakt. Wij bieden jou goed eten: comfortfood waar je blij van wordt! Allergieën? Neem een kijkje op de allergenenkaart.

Previous
Next

Lunchen in Utrecht

Aan de rand van het Noorderpark

Voor een lunch in een fort in Utrecht kan je bij ons meteen aanschuiven. Op de menukaart vind je dan ook voor ieder wat wils! Geniet bijvoorbeeld van een frisse salade met geitenkaas en gedroogd fruit of één van de smaakvolle lunchbroodjes. Of ga je liever voor een guilty pleasure? Onze menukaart staat vol met gerechten waar je je vingers bij af wilt likken. Een klassieke burger of ga je toch voor een loaded fries? Bij ons geniet je zonder schuldgevoel van heerlijke guilty pleasures. Zin in een shared lunch? Ook dat kan!

Uiteten in Utrecht

Fort op eigen eiland als restaurant

Je dag afsluiten met een heerlijk diner? Geniet van ons diner a la carte in het sfeervolle restaurant met uitzicht over het Noorderpark. Hier aan de rand van Utrecht halen we de natuur naar binnen. Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Heb je nog een beetje ruimte over? Sluit je diner daarna in stijl af met een van onze smaakvolle desserts. Eten waar je blij van wordt: comfortfood om je vingers bij af te likken.

Over de drankenkaart

Eigen speciaalbier en heerlijke wijnen

Bier, niet geheel onbelangrijk uiteraard. Vooral als het weekend voor de deur staat! Op het eiland hebben we vier eigen soorten bieren. Je vind hier Gagel- IPA, weizen, blond en tripel. Deze serveren we ijskoud, zo rechtstreeks van de tap. Eigen bier van Fort de Gagel. Daarnaast serveren we heerlijke wijnen uit bekende wijnstreken. Neem alvast een kijkje op de drankenkaart! Gezelligheid vind je hier bij de gagel.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 – 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 – 00:00 uur
Zondag: 10:00 – 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Voor meetings en events is Fort de Gagel vanaf 08:00 uur geopend.