Restaurant aan de rand van Utrecht

Bourgondisch genieten van hoge kwaliteit, dat is wat je 7 dagen per week bij Fort de Gagel doet. Beneden in het fort vind je ons sfeervolle restaurant met doorloop naar het terras. Met het uitzicht op de natuur waan je je in een oase van rust. Je kunt de koks hier goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Je kunt de gerechten dus van begin tot eind volgen.

Restaurant Fort de Gagel

Bourgondisch genieten

Een bijzonder restaurant in Utrecht. Fort de Gagel is makkelijk te bereiken via de snelweg, je bent vanaf hier zo weer onderweg. Daarnaast vind je voor de deur gratis parkeergelegenheid. Op onze menukaart vind je hoge kwaliteit gerechten met smaakcombinaties van deze tijd. Wij bieden goed eten: comfortfood waar je blij van wordt! Bekijk op de drankenkaart welke wijnen, bieren en andere drankjes we serveren.

Lunchen in Utrecht

Aan de rand van het Noorderpark

Voor een lunch in een fort in Utrecht kan je bij ons meteen aanschuiven. Op de menukaart vind je dan ook voor ieder wat wils! Geniet bijvoorbeeld van onze fresh bowl ‘Cauliflower power’, een smaakvolle salade of één van de open sandwiches. Of ga je toch liever voor een guilty pleasure? De menukaart staat vol met gerechten om je vingers bij af te likken. Een klassieke burger of ga je toch voor de vega burger? Geniet zonder schuldgevoel van een goede lunch.

"Het eten was voortreffelijk en zelfs voor een grote groep klopte het complet plaatje, het eten was verrukelijk!"

Uiteten in Utrecht

Restaurant op een eiland

Je dag afsluiten met een heerlijk diner? Hier aan de rand van Utrecht halen we de natuur naar binnen. Geniet van ons diner a la carte in het sfeervolle restaurant met uitzicht over het Noorderpark. Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Heb je nog een beetje ruimte over? Sluit je diner daarna in stijl af met een van onze smaakvolle desserts. Eten waar je blij van wordt!

Groepsarrangementen

Ontvang tot 120 personen

Borrelen, lunchen of uiteten met een grote groep in Utrecht? Ontvang tot maar liefst 120 personen voor een sharing, walking dinner of het buffet de Gagel. Of gaan jullie met mooi weer liever barbecueën? Neem plaats in het restaurant, buiten op het terras of boven op de entresol. De Fortbewoners zorgen ervoor verder dat het jou en je gasten hier aan niets ontbreekt. Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem, bekijk onze culinaire groepsarrangementen!