Uniek restaurant in Utrecht

Bourgondisch genieten van hoge kwaliteit, dat is wat je bij Fort de Gagel doet. Beneden in het fort vind je ons sfeervolle restaurant met doorloop naar het terras. Met het uitzicht op de natuur waan je je in een oase van rust. Je kunt de koks goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Je kunt de bereiding van je gerechten van begin tot eind volgen totdat het op tafel staat.

Over ons restaurant

Bekijk de impressie van het fort

Op onze lunch- en dinerkaart staan hoge kwaliteit gerechten met unieke smaakcombinaties van deze tijd. Ook vind je ieder kwartaal een ander wereldgerecht uit Overvecht op onze kaart. Wij zijn trots op onze wijk en willen jou daarom graag kennis laten maken met de heerlijke gerechten die daar worden bedacht en gemaakt. Wij bieden jou goed eten: comfortfood waar je blij van wordt!

Lunchen in Utrecht

Aan de rand van het Noorderpark

Voor een lunch in Utrecht kan je bij ons meteen aanschuiven. Geniet van een zomerse salade met geitenkaas en gedroogd fruit. Of ga je toch voor guilty pleasure? Onze eigen guilty pleasure kaart staat vol met gerechten waar je je vingers bij af wilt likken. Een klassieke burger of ga je toch voor een loaded fries? Of kies je voor de rode wortelburger? Bij ons geniet je zonder schuldgevoel van heerlijke guilty pleasures. Zin in een shared lunch? Ook dat kan!

Uiteten in Utrecht

Fort op eigen eiland als restaurant

Je dag afsluiten met een heerlijk diner? Geniet van ons diner a la carte in het sfeervolle restaurant met uitzicht. Hier halen we de natuur naar binnen. Ga jij voor de carpaccio van rib eye of toch voor het wereldgerecht uit Overvecht? Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Heb je nog een beetje ruimte over? Sluit je diner daarna in stijl af met een van onze smaakvolle desserts. 

Meer weten over de mogelijkheden bij ons?
Neem contact met ons op!