Speurtocht Fort de Gagel

Wow! Ontdek dé ‘kindvriendelijke’ hotspot van Utrecht. Kom  gezellig langs met de kids bij Fort de Gagel. Gezellig lunchen of dineren in de zomervakantie, en vooraf of achteraf het mysterie van het fort oplossen! Vind de juiste locaties in de omgeving en maak de zin compleet. Lever de oplossing in en ontvang een leuk presentje. Helpen jullie mee het mysterie van ons fort op te lossen?

Previous slide
Next slide

Toevluchtsoord in de natuur

Dit bijzondere restaurant ligt middenin de natuur en is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die het drukke leven uit de stad willen ontvluchten. Extra leuk! De Fortbewoners hebben een leuke kinderspeurtocht uitgezet in de omgeving van het fort. Zoek, loop, speur en speel rondom het historische fort en herken de juiste plekken. Maak de zin compleet en lever jouw oplossing in bij ons restaurant. Bij het juiste antwoord hebben we een leuke presentje voor je klaar staan. Een leuke kinderactiviteit in Utrecht voor de zomervakantie!

Een bijzondere plek aan de rand van Noorderpark Ruigenhoek, een oase van natuur en historie. Geniet van een lunch terwijl de kinderen spelen in de speeltuin naast originele bunkers op het terras. Of maak bij slecht weer gebruik van het leuke kinderhoekje binnen in het restaurant. Loop samen een stukje verder en wandel door naar speelbos ‘Gagelbos’. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.