Speurtocht Fort de Gagel

Wow! Ontdek dé ‘kindvriendelijke’ hotspot van Utrecht. Kom in de kerstvakantie gezellig langs bij Fort de Gagel. Het historische fort is omgetoverd tot een echt kerstfort met kerstbomen, vuurkorven, lichtjes, warme chocolademelk en glühwein. Op- en rondom ons eiland vind je genoeg vermaak: volg bijvoorbeeld gratis een rondleiding door het fort tijdens de kerstvakantie. Of helpen jullie mee het mysterie van ons fort op te lossen?

Previous
Next

Toevluchtsoord in de natuur

Dit bijzondere restaurant ligt middenin de natuur en is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die het drukke leven uit de stad willen ontvluchten. Extra leuk! Voor de kerstvakantie hebben de Fortbewoners een leuke kinderspeurtocht uitgezet in de omgeving van het fort. Zoek, loop, speur en speel rondom het historische fort en herken de juiste plekken. Helpen jullie mee het mysterie op te lossen en weet jij voor de fotobingo de juiste letters bij de juiste afbeeldingen te vinden? Maak de zin compleet en lever jouw oplossing in bij ons restaurant. Bij het juiste antwoord hebben we een leuke presentje voor je klaar staan. Los het mysterie op van Fort de Gagel!

Een bijzondere plek aan de rand van Noorderpark Ruigenhoek, een oase van natuur en historie. Geniet van een lunch terwijl de kinderen spelen in de speeltuin naast originele bunkers op het terras. Of maak bij slecht weer gebruik van het leuke kinderhoekje binnen in het restaurant. Loop samen een stukje verder en wandel door naar speelbos ‘Gagelbos’. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.