Expeditie

Ga samen op expeditie!

Strijd in groepen tegen elkaar

Over Expeditie Gagel

Een teamuitje in Utrecht

Combineer binnen met buiten en ga voor teamwork. Met een plattegrond van het eiland in je hand en een klinkende bos sleutels aan je zijde, ontdek je Fort de Gagel aan de hand van vijf spelelementen. Begeef je samen met je collega’s of relaties in teams en verdiep je tegelijkertijd in de rijke geschiedenis van het UNESCO Werelderfgoed, de Hollandse Waterlinies. Werk in synergie en ontrafel welke rollen jij en je collega’s vervullen. Ben jij degene die de leiding neemt, of ga je voor pure snelheid? Goed om te weten; Expeditie Gagel is alleen te boeken i.c.m. één van onze arrangementen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Over de spelelementen

Verdeel het water, schiet de katapult!

Zorg er voor dat je door middel van de juiste signalen het woord op de goede manier overbrengt aan je team. Of ontdek meer over het grootste wapen van de Hollandse Waterlinies ‘water’. Los vervolgens de puzzel op door de goede blokken uit de Jenga-toren te trekken en te plaatsen op de juiste plek in de muur. Schietgraag? Richt je katapultkanon op de doelen in de bunker en schiet zoveel mogelijk doelen omver. Oh ja tot slot, beschik je ook over een vaste hand?

Vergaderen met activiteit

Combineer binnen met buiten

‘Expeditie Gagel’ is de perfecte onderbreking van je zakelijke bijeenkomst of overleg bij Fort de Gagel. Deze speelse buitenactiviteit is ideaal om werk binnen met plezier buiten te combineren. Daag collega’s en relaties uit en werk samen aan dat teamgevoel. Ontdek wie binnen het team welke rol op zich neemt. Ben jij meer ‘groen’ en biedt je de helpende hand of weet jij met je ‘blauwe’ karakter en je analytisch vermogen de opdracht vooraf goed in te schatten? 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Vanaf 10 personen

Voor slechts €25 per persoon

Je kunt op expeditie met een groep van 10 tot 35 personen. Je strijdt in minimaal twee en maximaal vijf teams onderling tegen elkaar. Expeditie Gagel kost €25,00 per persoon en duurt circa 60 tot 75 minuten. Dus bundel je krachten, creativiteit en strategisch inzicht om te strijden voor de overwinning! Voor deelname aan het het spel moet je goed ter been zijn, deelname is mogelijk voor zwangere vrouwen. De expeditie is helaas niet toegankelijk voor gasten in een rolstoel.