Vier een bedrijfsfeest in Utrecht

Een jubileum, mijlpaal of een favoriete collega die afscheid neemt? Dan is het tijd om elkaar te bedanken en te proosten. Het leven moet je vieren! Op deze locatie heb je alles binnen handbereik en niets is te gek. Een goed bedrijfsfeest in Utrecht met een eigen bar inclusief wijnkelder waar je zelf de beste wijnen kunt pakken. Beter kan niet, toch? Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent!

Tijd voor een bedrijfsfeest in Utrecht

Vieren jullie je bedrijfsfeest in Utrecht binnen of verplaatsen jullie het feest liever naar buiten? Bij ons is alles mogelijk. Op onze binnen locatie proef je de sfeer van het eeuwenoude fort. De historische details brengen je echt even in een andere wereld. Ontdek het zelf! Liever naar buiten? Dan staat onze sfeervolle stretchtent al voor je klaar. Geef je bedrijfsfeest in Utrecht een festival sfeertje en voel je vrij om lekker los te gaan. Bij Fort de Gagel hebben we ruimte tot 150 personen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Alles in huis voor jouw bedrijfsfeest!

Sfeer, podium en eigen wijnkelder

Voetjes van de vloer en gezelligheid gegarandeerd! Daarnaast zal het je gasten wat betreft eten en drinken aan niets ontbreken deze dag. De historische details brengen je echt even in een andere wereld. Je hebt hier de beschikking over een eigen bar, podium en een heuse wijnkelder. Regel je eigen DJ of wij doen het natuurlijk voor je. Liever naar buiten? Dan staat onze sfeervolle stretchtent al voor je klaar. Geef je bedrijfsfeest in Utrecht een festivalsfeertje en voel je vrij om los te gaan.

Bedrijfsfeest binnen of buiten?

Historisch decor, festivalsfeer of combineer beide!

Vieren jullie je bedrijfsfeest in Utrecht binnen of verplaatsen jullie het feest liever naar buiten? Combineren kan natuurlijk ook, bij ons is alles mogelijk. Kies zelf de perfecte plek voor jullie feest:

  • Wachthuis: 150 pers. (feest), 100 pers. (walking dinner) of 40 pers. (dinner)
  • Entresol: 120 pers. (feest), 120 pers. (walking dinner) of 80 pers. diner.
  • Festivaltent: 120 pers. (feest), 80 pers. (walking dinner) of 60 pers. diner.

Compleet verzorgde arrangementen

Maak het niet te ingewikkeld

De Fortbewoners zorgen ervoor dat je gasten nooit met lege handen staan en voorzien iedereen van comfort food en heerlijke guilty pleasures. Ware smaaksensaties die je bijvoorbeeld heerlijk combineert met onze speciaal bieren en indrukwekkende cocktails. Om het niet te ingewikkeld te maken hebben we verschillende all-in feestarrangementen voor een geslaagd bedrijfsfeest samengesteld. Vier het leven!

Eten toevoegen aan je bedrijfsfeest?

Voeg hapjes en gerechten toe​

Goed idee! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsfeest inclusief eten in Utrecht? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart. Kies je bijvoorbeeld voor een diner of walking dinner. Je hoeft niet te kiezen, dat doen wij al voor je. We zetten de hele tafel vol met de lekkerste hapjes en gerechten. Uiteraard ben je van harte welkom om vooraf alvast zelf te proeven! Dieetwensen of allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het vooraf aan ons door.