Bedrijfsfeest organiseren

Een jubileum, mijlpaal of een favoriete collega die afscheid neemt? Dan is het tijd om elkaar te bedanken en te proosten. Het leven moet je vieren! Op deze locatie heb je alles binnen handbereik en niets is te gek. Een goed bedrijfsfeest in Utrecht met een eigen bar inclusief wijnkelder waar je zelf de beste wijnen kunt pakken. Beter kan niet, toch? Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent!

Bedrijfsfeest in Utrecht organiseren

Vier jullie bedrijfsfeest in Utrecht bij Fort de Gagel. Kies voor een exclusieve feestruimte binnen en ontvang tot 150 personen. Op onze binnen locatie proef je de sfeer van het eeuwenoude fort. We beschikken over grote en kleinere feestruimtes, zo vind je altijd een passende ruimte voor het aantal gasten dat je wilt ontvangen. Liever buiten? Geef je feest in Utrecht een festival sfeertje en voel je vrij om lekker los te gaan. Bekijk alvast het samengestelde feestarrangement. Fort de Gagel ligt centraal in het land, direct aan de snelweg en parkeren kan bij ons voor de deur. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 5 minuten loopafstand.

Vraag om advies

Previous
Next

Feestlocatie in Utrecht

Sfeer, podium en eigen wijnkelder

 • School tot 50 personen
 • Theater tot 100 personen
 • Feest tot 150 personen
 • Walking dinner tot 100 personen
 • Diner tot 40 personen

 • School tot 16 personen
 • Theater tot 25 personen

 • Boardroom tot 10 personen
 • Theater tot 20 personen
 • Diner tot 20 personen

 • Feest tot 120 personen
 • Walking dinner tot 120 personen
 • Diner tot 80 personen

'We hebben een heel mooi feest gehad. Alles was top geregeld met een hele fijne, opgewekte en attente gastvrouw. Onze gasten waren zeer onder de indruk van de locatie, het eten en drankjes.'

Compleet verzorgd feestarrangement

Maak het niet te ingewikkeld

De Fortbewoners zorgen ervoor dat je gasten nooit met lege handen staan en voorzien iedereen van de lekkerste hapjes voor bij de borrel. Ware smaaksensaties op een goed gevulde borrelplank, die je bijvoorbeeld heerlijk combineert met onze speciaal bieren en cocktails. Om het niet te ingewikkeld te maken hebben we een in all-in feestarrangement samengesteld voor een geslaagd bedrijfsfeest bij Fort de Gagel. Vier het leven! Bekijk de arrangementen en prijzen in het foodbook.

Bedrijfsfeest binnen of buiten?

Historisch decor, festivalsfeer of beide!

Voetjes van de vloer en gezelligheid gegarandeerd! De historische details van vroeger brengen jou en je gasten echt even in een andere wereld. Daarnaast zal het jullie wat betreft eten en drinken aan niets ontbreken deze dag. In het wachthuis heb je de beschikking over een eigen bar, podium en een heuse wijnkelder. Regel je eigen DJ en doe alsof je thuis bent. We beschikken over meerdere ruimtes binnen en buiten, zo vind je altijd een decor passend bij het aantal gasten dat je ontvangt.

Dineren in combinatie met een bedrijfsfeest?

Schuif vooraf aan voor een diner

Goed idee! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsfeest inclusief een compleet diner in Utrecht? Combineer feesten met een shared of walking dinner en dans op een goed gevude maag. Voor de gerechten hoef je niet te kiezen, dat doen wij al voor je. We zetten de hele tafel vol met de lekkerste hapjes en gerechten. Uiteraard ben je van harte welkom om vooraf te proeven! Dieetwensen of allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het aan ons door.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.