Bijzonder lunchen in Utrecht

Voor een gezellige lunch in Utrecht kun je bij ons meteen aanschuiven. Nadat je het fort en de omgeving hebt ontdekt kun je genieten van een goed gevulde lunch. Kies je voor één van onze open sandwiches of salades? Of ga je liever voor comfortfood? Neem plaats in het restaurant of kies een plekje uit op het terras. De Fortbewoners staan 7 dagen per week voor je klaar!

Bijzondere lunchplek in Utrecht

Aan de rand van Utrecht vind je restaurant Fort de Gagel. Direct aan de snelweg, goed bereikbaar en met eigen parkeerplaatsen voor de deur. Kies je favoriete hoekje in het restaurant en ga lekker zitten. De Fortbewoners hebben een lunchkaart opgesteld waar je je vingers bij af kunt likken. Van een klassieke burger, open sandwiches tot heerlijke vegan én vegetarische opties: bij ons geniet je van een lunch zonder schuldgevoel. En ook op de drankenkaart vind je verfrissende keuzes, zoals ons eigen gebrouwen Gagelbier!

Advies nodig?

Over de menukaart

Comfortfood voor lunch Utrecht

Op de menukaart werken we met oog voor detail. Dat doen we zoveel mogelijk met lokale ingrediënten passend bij het seizoen. Verse producten en het liefst producten van eigen bodem dat scheelt immers weer kilometers reizen en zorgt ervoor dat onze gerechten altijd kraakvers zijn. Bij ons vind je comfortfood: eten waar van je blij van wordt. Of je nu kiest voor een open sandwich of smaakvolle salade. Voor zoet of hartig, of voor groot en klein.

"Het eten was voortreffelijk en zelfs voor een grote groep klopte het complet plaatje, het eten was verrukelijk!"

Groepslunch Utrecht

Arrangementen vanaf 10 personen

Eten met een groep in een oase van historie en natuur. Binnen in het historisch fort voel je je binnen no-time thuis. Hier kun je kunt koks goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Je kunt de bereiding van je gerechten dus van begin tot eind volgen totdat het op tafel staat. Ervaar passie, gezelligheid en geniet van een groepslunch! Dit is op een bijzondere manier lunchen in de natuur in Utrecht.

Lunchen en borrelen

Blijf vooral lekker zitten!

Wil je na een bijzondere lunch in Utrecht nog even blijven hangen? Bij Fort de Gagel staat bourgondisch genieten centraal. Kies een borrelhoek in het restaurant waar je in heerlijk grote banken kunt genieten van een gezellige groepsborrel. In deze borrelhoek hangt tevens een prachtige muurschildering geschilderd door Jan Is de Man, een bekende kunstenaar uit Utrecht. Of geniet van privacy boven op de entresol!

Vegetarisch lunchen

Ontdek ook de vegan opties!

Ook wanneer je vegan of vegetarisch bent kan je bij Fort de Gagel goed terecht. Geniet van een smaakvolle vegan of vegetarisch lunch in Utrecht op een bijzonder locatie. Hier in het fort vind je op de menukaart genoeg gerechten zonder vlees of dierlijke producten. Wat dacht je van een fresh bowl, Gagelsalde of ga je toch voor de vega burger? Je herkent de gerechten aan de iconen op de menukaart. Allergieën? Bekijk de allergenenkaart.