Bedrijfsuitje vol leuke activiteiten

Werk aan het teamgevoel, leer elkaar op een andere manier kennen en ontdek de groene omgeving. Hier op het eiland staan verbinden en plezier centraal. Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning, maar is het nog even de vraag wat jullie dit jaar weer gaan organiseren? Vier jullie bedrijfsuitje in een historisch fort. De Fortbewoners denken graag met je mee over een passende invulling.

Organiseer een bedrijfsuitje in Utrecht

Vier je bedrijfsuitje bij Fort de Gagel en sluit af met een lekkere borrel of heerlijk diner in ons restaurant. Een complete dag vol gezelligheid en leuke activiteiten met je collega’s. Er zijn namelijk genoeg leuke dingen te doen rondom het fort, dus aan inspiratie geen gebrek! Ons fort is perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wij beschikken over een grote parkeerplaats waar je kunt parkeren en vanaf de bushalte ben je in een paar minuten bij ons fort.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Eiland vol plezier en verbinding

Perfecte locatie voor een ontspannen bedrijfsuitje

Wees maar niet bang dat jullie je gaan vervelen tijdens dit bedrijfsuitje, want er is genoeg te doen! In de omgeving van het fort zijn het Gagelbos en het Noorderpark gelegen waar van alles te zien en te doen is. Van leuke workshops tot sportieve activiteiten middenin de natuur: er is voor ieder wat wils! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is op het eiland?

Compleet verzorgd bedrijfsuitje?

Kies voor één van de arrangementen

Groot gelijk, laat je lekker verwennen! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende arrangementen om je bedrijfsuitje helemaal compleet te maken. Van een heerlijke lunch tot uitgebreid diner of gaan jullie voor een shared dining? Wij denken uiteraard met jullie mee en zorgen voor een all-inclusive bedrijfsuitje in Utrecht! Hier zal het jou en je gasten aan niets ontbreken.

Blijven jullie gezellig eten?

Maak je bedrijfsuitje compleet met comfortfood!

Dan komen jullie heerlijk ontspannen en genieten in ons restaurant voor een welverdiende lunch, borrel of diner! Rijk belegde broodjes, goed gevulde salades, verrassende voorgerechten en onze guilty pleasures: we hebben het allemaal. In onze borrelhoek sluit je het bedrijfsuitje in Utrecht geheel in stijl af met een lekker hapje en drankje. Proost! Dieetwensen of allergieën? Ook dat wordt geregeld, bekijk alvast de allergenenkaart en geef het door.