Bedrijfsuitje in Utrecht

Werk aan het teamgevoel, leer elkaar op een andere manier kennen en ontdek de groene omgeving. Hier op het eiland staan verbinden en plezier centraal. Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning, maar is het nog even de vraag wat jullie dit jaar weer gaan organiseren? Vier jullie bedrijfsuitje in een historisch fort. De Fortbewoners denken graag met je mee.

Organiseer een bedrijfsuitje in Utrecht

Vier jullie bedrijfsuitje bij Fort de Gagel en sluit af met een lekkere borrel of heerlijk diner in ons restaurant. Ga voor een complete dag vol gezelligheid en leuke activiteiten met collega’s. Op en rond het eiland van Fort de Gagel zijn namelijk genoeg leuke dingen te doen, aan inspiratie geen gebrek! Goed om te weten; voor grote groepen hanteren we samengestelde arrangementen. Het fort is perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wij beschikken over een grote parkeerplaats en de dichtsbijzijnde bushalte vind je op 5 minuten lopen.

Vraag om advies

Previous
Next

Kies een bedrijfsuitje

En werk aan dat teamgevoel!

Hoe gaaf bouw samen als team een kettingreactie. Voordat iedereen gaat bouwen kiezen de deelnemers een rol binnen hun eigen team. Dat kan zijn de Organiser, de Techneut, de Creatief, de Communicator, de Caretaker of de Reporter. Hierna wordt kort een plan gemaakt en gaat iedereen aan de slag. De teams bedenken, ontwerpen, verzamelen de materialen, bouwen, testen, passen aan. 

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.chainreaction.nl

Wandelen met verhalen. Nederlands enige polderwachter. Een boswachter zonder bos, maar met weilanden. De polderwachter maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. Als ‘beeldend kunstenaar’ werkt hij aan de verbeelding van de polder. Niet met objecten, niet met schilderijen, maar met mooie, spannende verhalen en af en toe een indrukwekkende gebeurtenis.

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.polderwachter.nl

Efence organiseert dynamische workshops op het gebied van de schermsport. Geschikt voor teams, kleine en grote groepen. Samen oefenen en leren zijn de speerpunten. Plezier, veiligheid en een professionele verzorging staan centraal tijdens jullie bedrijfs-of groepsuitje.

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.efence.nl

De missie van Quizzzit? Ervoor zorgen dat  de qjullie de quiz krijgt met de juiste wow-factor. Een quiz waar nog lang over nagepraat zal worden, die energie geeft, die uitdaagt, die zorgt voor plezier, betrokkenheid en verbondenheid. Iedereen kent de standaard pubquiz vast wel. Bij Quizzzit zijn we er gek op, maar doen we het wel net even anders. Variatie en interactie zijn daarbij de toverwoorden.

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.quizzzit.nl

Volg de workshop ‘Valk Roofvogels’ en geniet van een prachtige ervaring. Samen met jou en je gasten verdiepen we ons in de valkerij. Vele verschillende soorten roofvogels en uilen komen aan bod. Waarbij jullie zelf natuurlijk ook in actie komen. Laat bijvoorbeeld zo’n indrukwekkende roofvogel op je hand landen en ervaar de schoonheid van de natuur. De workshops zijn naar eigen wens in te vullen.

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.devalkroofvogels.nl

'We hebben een heel geslaagde teamdag gehad. Dank voor de goede zorgen en het schapendrijven was fantastisch, dikke aanrader om ook eens te doen als teamuitje!'

Compleet verzorgd bedrijfsuitje? ​

Kies voor één van de arrangementen

Groot gelijk, laat je lekker verwennen! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende arrangementen om je bedrijfsuitje compleet te maken. Kies zelf welk arrangement het beste bij jullie gezelschap en activiteit past. Blijven jullie voor een borrel, lunch of diner? Of gaan jullie gezellig barbecueën? Wij denken graag met jullie mee en zorgen voor een geslaagd bedrijfsuitje inclusief drinken in Utrecht. Hier zal het jou en je gasten aan niets ontbreken. Bij de arrangementen in het foodbook!

Blijven jullie gezellig eten?

Maak je bedrijfsuitje compleet met comfortfood!

Kom ontspannen en genieten in ons restaurant voor een welverdiende lunch, borrel of diner! Kies zelf welk arrangement het beste past. Rijk belegde broodjes, goed gevulde salades, verrassende voorgerechten en onze guilty pleasures: we hebben het allemaal. In onze borrelhoek sluit je het bedrijfsuitje in Utrecht geheel in stijl af met lekker hapjes en drankjes. Proost! Allergieën? Ook dat wordt geregeld, bekijk de allergenenkaart en geef het door.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.