Bedrijfsuitje in Utrecht

Werk aan het teamgevoel, leer elkaar op een andere manier kennen en ontdek de groene omgeving. Hier op het eiland staan verbinden en plezier centraal. Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Utrecht weer op de planning, maar is het nog even de vraag wat jullie dit jaar weer gaan organiseren? Vier jullie bedrijfsuitje in een historisch fort. De Fortbewoners denken graag met je mee.

Organiseer een bedrijfsuitje in Utrecht

Vier je bedrijfsuitje bij Fort de Gagel en sluit af met een lekkere borrel of heerlijk diner in ons restaurant. Een complete dag vol gezelligheid en leuke activiteiten met je collega’s. Er zijn namelijk genoeg leuke dingen te doen rondom het fort, dus aan inspiratie geen gebrek! Ons fort is perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Wij beschikken over een grote parkeerplaats waar je kunt parkeren en vanaf de bushalte ben je in een paar minuten bij ons fort.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Previous
Next

Kies een activiteit

En werk aan dat teamgevoel!

Hoe gaaf bouw ssamen als team een kettingreactie. Voordat iedereen gaat bouwen kiezen de deelnemers een rol binnen hun eigen team. Dat kan zijn de Organiser, de Techneut, de Creatief, de Communicator, de Caretaker of de Reporter. Hierna wordt kort een plan gemaakt en gaat iedereen aan de slag. De teams bedenken, ontwerpen, verzamelen de materialen, bouwen, testen, passen aan. 

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.chainreaction.nl

Wandelen met verhalen. Nederlands enige polderwachter. Een boswachter zonder bos, maar met weilanden. De polderwachter maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. Als ‘beeldend kunstenaar’ werkt hij aan de verbeelding van de polder. Niet met objecten, niet met schilderijen, maar met mooie, spannende verhalen en af en toe een indrukwekkende gebeurtenis.

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.polderwachter.nl

Wat ga je doen? Boek nu de workshop schapendrijven als teambuildingsuitje. De workshop schapendrijven is een uitermate geschikte teambuildingsactiviteit om door middel van het gedrag van de schapen en het gedrag van de Border Collies mooie metaforen te leggen naar jullie team. Thema’s als samenwerken, persoonlijk leiderschap en ontwikkeling, (groeps)gedrag en passie komen uitgebreid aan bod. Krijgen jullie de schapen onder controle met je team?

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.schapendrijvenworkshop.nl

Chi Chi is géén golfclub, maar een eigentijds golfbelevingsconcept. Gelegen in het prachtige Noorderpark bij Utrecht met volop parkeergelegenheid. De state-of-the-art inrichting biedt ruimte voor groepen van 2 tot 250 personen verdeeld over driving range, bar, restaurant en roof-terras. Samen met de 6-holes baan maakt dat van Chi Chi een topactiviteit om te combineren meet een bezoek aan Fort de Gagel.

Te boeken als bedrijfsactiviteit in Utrecht op het eiland van Fort de Gagel, kijk voor meer informatie op:

www.chichiutrecht.nl

 

Eiland vol plezier en verbinding

Perfecte locatie voor een ontspannen bedrijfsuitje

Wees maar niet bang dat jullie je gaan vervelen tijdens dit bedrijfsuitje, want er is genoeg te doen! In de omgeving van het fort zijn het Gagelbos en het Noorderpark gelegen waar van alles te zien en te doen is. Van leuke workshops tot sportieve activiteiten middenin de natuur: er is voor ieder wat wils! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is op het eiland van Fort de Gagel?

Compleet verzorgd bedrijfsuitje?

Kies voor één van de arrangementen

Groot gelijk, laat je lekker verwennen! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende arrangementen om je bedrijfsuitje helemaal compleet te maken. Van een heerlijke lunch tot uitgebreid diner of gaan jullie voor een shared dining? Wij denken uiteraard met jullie mee en zorgen voor een all-inclusive bedrijfsuitje in Utrecht! Hier zal het jou en je gasten aan niets ontbreken.

Blijven jullie gezellig eten?

Maak je bedrijfsuitje compleet met comfortfood!

Dan komen jullie heerlijk ontspannen en genieten in ons restaurant voor een welverdiende lunch, borrel of diner! Rijk belegde broodjes, goed gevulde salades, verrassende voorgerechten en onze guilty pleasures: we hebben het allemaal. In onze borrelhoek sluit je het bedrijfsuitje in Utrecht geheel in stijl af met lekker hapjes en drankjes. Proost! Dieetwensen of allergieën? Ook dat wordt geregeld, bekijk alvast de allergenenkaart en geef het door.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 – 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 – 00:00 uur
Zondag: 10:00 – 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Voor meetings en events is Fort de Gagel vanaf 08:00 uur geopend.