Vergaderen in Utrecht

Staat er een vergadering op de planning? Fort de Gagel is daar de ideale plek voor. Op onze vergaderlocatie in Utrecht ben je omringd door de natuur en even weg van de drukte in de stad. Een rustige en ruimtelijke omgeving waar jullie je goed kunnen concentreren en focussen. Ervaar op het eiland de rust en ruimte om te overleggen en samen tot goede beslissingen te komen.

Historisch fort als vergaderlocatie

In het restaurant kun je in alle rust onder het genot van een lekkere kop koffie of heerlijke lunch een goed gesprek houden tijdens je persoonlijke afspraak. Heb je behoefte aan meer rust en privacy? Wij beschikken over meerdere karakteristieke vergaderzalen waar je exclusief terecht kunt met groepen tot 16 personen. Vergadering met een grotere groep? Kies dan voor het kruitmagazijn of het voormalig wachthuis als decor voor jullie overleg. In het uitgebouwde en gerestaureerde fort kan je met een groep tot 100 personen vergaderen, workshops houden of een heisessie organiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Alles in huis voor jouw vergadering

Techniek, personeel tot catering

Het fort ligt centraal in het land vlakbij de snelweg je kunt ons dus gemakkelijk bereiken tussen je afspraken. Daarnaast beschikken we over een eigen parkeergelegenheid voor de deur, gemak dient de mens nietwaar? In de vergaderzalen ben je van alle gemakken voorzien: van een modern interieur, high-end techniek, gastvrij personeel tot grote ramen met veel daglicht. Kortom: niets ontbreekt hier voor een productieve en geslaagde vergadering in Utrecht.

Kies een geschikte vergaderruimte

Zalen, capaciteit en opstelling

Een unieke vergaderlocatie in Utrecht. Hier op het eiland kan je kiezen uit meerdere inspirerende vergaderruimtes voor jouw overleg. Hoe groot je groep ook is en voor welke opstelling je kiest, er is altijd een geschikte ruimte die perfect past:

  • Zaal 3: 25 pers. (theater) of 16 pers. (school)
  • Zaal 10, 11, 12, 14, 15: 8 tot 12 pers. (boardroom)
  • Wachthuis: 100 pers. (theater) of 50 pers. (school)
  • Kruitmagazijn: 20 pers. (theater) of 10 pers. (boardroom)

Vergaderarrangementen

Maak het niet te ingewikkeld

Tijdens jouw overleg in Utrecht heb je de keuze uit meerdere vergaderarrangementen met een lunch, borrel of zelfs een diner. Op een lege maag overleggen is immers lastig. Waar de arrangementen precies uit bestaan is geheel afhankelijk van het aantal gasten en wat je precies wilt. Bereid je jouw vergadering bijvoorbeeld uit met hapjes en een lunch of schuif je zelfs aan voor een sharing diner? Voor een passend vergaderarrangement voor jouw vergadering denken we graag met je mee.

Hapjes, lunch of diner toevoegen?

Voor ieder wat wils!

Nadenken kost energie, we snappen goed dat je dan het energielevel weer op peil moet brengen. Kies ervoor om eten en drinken toe te voegen aan je vergadering. Doe doe je gezellig samen aan een grote tafel, de tafel zetten we vol met verschillende smaakvolle gerechten. Het is niet nodig om nog te twijfelen en zelf keuzes te maken, dat doen wij al voor je. Voor ieder wat wils! Nogmaals: gemak dient de mens, toch? Dieetwensen of allergieën? Ook dat wordt geregeld, bekijk vooraf alvast de allergenenkaart en geef het door.