Bedrijfsborrel in Utrecht

Kies voor één van de gezellige borrelhoeken binnen in het historisch fort of neem plaats onder de stretchtent op het terras. Je borrelt hier samen met collega’s naast een heuse bunker midden op een eiland. Dit moet je ervaren, sfeer gegarandeerd! Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan gratis voor de deur.

Organiseer een bedrijfsborrel in Utrecht

Of je er nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras met een paar collega’s of dat je beschikt over een eigen borrelhoek met het hele team. Een bedrijfsborrel bij Fort de Gagel in Utrecht wordt ongetwijfeld gezellig! Voor groepen beschikken we over een samengesteld borrelarrangement. Willen jullie er helemaal een feest van maken? Organiseer dan een geheel verzorgde bedrijfsborrel met eten en drinken voor het hele bedrijf, exclusief in jullie eigen ruimte. Benieuwd naar het sfeervolle fort? Kom vooraf langs om te kijken.

Vraag om advies

Previous
Next

Bijzondere borrellocatie in Utrecht

Capaciteit en borrelruimtes

  • Borrel tot 125 personen
  • Walking dinner tot 80 personen
  • Diner tot 40 personen

  • Borrel tot 100 personen
  • Diner tot 100 personen

  • Borrel tot 20 personen
  • Diner tot 12 personen

  • Borrel tot 120 personen
  • Walking dinner tot 120 personen
  • Diner tot 80 personen

'Complimenten voor het fort! De locatie zelf, klant vriendelijkheid en het eten waren meer dan naar wens!'

Borrelarrangement

Een compleet verzorgde bedrijfsborrel?

Groot gelijk, laat je dan lekker verwennen! Bij Fort de Gagel kies je voor een samengesteld borrelarrangement inclusief dranken en een goed gevulde borrelplank. Gemak dient de mens, nietwaar? Bereid je arrangement eventueel uit met een luxe bittergarnituur om je bedrijfsborrel in Utrecht helemaal compleet te maken. Wij denken uiteraard graag met jullie mee voor de precieze invulling van jullie borrel. Dat wordt gezellig, proost alvast!

Kies een geschikte ruimte voor je borrel

Voor kleine en grote groepen

In onze karakteristieke borrelhoeken hangt de sfeer waar jij en je collega’s naar op zoek zijn. Heb je de muurschildering van Jan Is De Man al gezien? In deze inspirerende en rustige omgeving kunnen jullie echt even bijkomen van al dat harde werken. Dat hebben jullie wel verdiend, toch? Jullie kunnen ook exclusief een eigen borrelhoek reserveren op het entresol, dan is het echt van jullie. Liever helemaal exclusief? Organiseer je bedrijfsborrel in Utrecht in het  bijvoorbeeld het wachthuis of het voormalig kruitmagazijn. 

Verwacht je veel mensen?

Kies voor het voormalige wachthuis!

Het ‘bomvrije’ wachthuis is de uitgewezen plek om alle gasten te ontvangen voor een exclusieve bedrijfsborrel in Utrecht. Deze prachtige zaal beschikt over een eigen bar en wijnkelder waar dus genoeg geborreld kan worden en waar je alles binnen handbereik hebt. De Fortbewoners zorgen ervoor dat jullie tijdens deze gezellige bedrijfsborrel van alle gemakken zijn voorzien, zodat jullie écht even kunnen genieten! Benieuwd naar het decor?

Bedrijfsborrel met diner

Voeg hapjes en gerechten toe

Goed idee! Blijf na de borrel hangen voor een smaakvol diner. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsborrel inclusief diner in Utrecht? Neem een kijkje op onze menukaart. Daar ontdek je onze a la cart gerechten én guilty pleasures. Blijf je met een grote groep eten? Kies een arrangement uit het foodbook. Je hoeft dan niet de gerechten los te kiezen, dat doen wij al voor je. We zetten de tafel vol met de lekkerste gerechten. Allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het door.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.