Een bedrijfsborrel in Utrecht

Kies voor één van de gezellige borrelhoeken binnen in het historisch fort of neem plaats onder de stretchtent op het terras. Je borrelt hier samen met collega’s naast een heuse bunker midden op een eiland. Dit moet je ervaren, sfeer gegarandeerd! Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur.

Organiseer een bedrijfsborrel in Utrecht

Of je er nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras met een paar collega’s of dat je onze exclusieve borrelhoek ontdekt met het hele team. Een bedrijfsborrel bij Fort de Gagel in Utrecht wordt ongetwijfeld gezellig! Willen jullie er helemaal een feest van maken? Organiseer dan exclusief een geheel verzorgde bedrijfsborrel met eten voor het hele bedrijf in het voormalige wachthuis. Komen jullie snel langs voor een borrel? Neem alvast een kijkje op de drankenkaart en kom het zelf ontdekken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Previous
Next

Bijzondere borrellocatie in Utrecht

Capaciteit en borrelruimtes

 • Borrel tot 125 personen
 • Walking dinner tot 80 personen
 • Diner tot 40 personen

Bekijk het wachthuis!

 • Borrel tot 100 personen
 • Diner tot 100 personen

Bekijk de borrelhoek!

 • Borrel tot 20 personen
 • Diner tot 12 personen

Bekijk het kruitmagazijn!

 • Borrel tot 120 personen
 • Walking dinner tot 120 personen
 • Diner tot 80 personen

Bekijk entresol!

 • Borrel tot 120 personen
 • Walking dinner tot 80 personen
 • Diner tot 60 personen

Bekijk de festivaltent!

Kies een geschikte ruimte voor je borrel

Perfect bereikbaar en parkeergelegenheid

In onze karakteristieke borrelhoeken hangt de sfeer waar jij en je collega’s naar op zoek zijn. Heb je de muurschildering van Jan Is De Man al gezien? In deze inspirerende en rustige omgeving kunnen jullie echt even bijkomen van al dat harde werken. Dat hebben jullie wel verdiend, toch? Jullie kunnen de hele borrelhoek reserveren, dan is het echt van jullie. Liever meer privacy? Organiseer je bedrijfsborrel in Utrecht dan in het karakteristieke wachthuis of het voormalig kruitmagazijn. 

Verwacht je veel mensen?

Kies voor het voormalige wachthuis!

Het ‘bomvrije’ wachthuis is de uitgewezen plek om alle gasten te ontvangen voor een exclusieve bedrijfsborrel in Utrecht. Deze prachtige zaal beschikt over een eigen bar en wijnkelder waar dus genoeg geborreld kan worden en waar je alles binnen handbereik hebt. De Fortbewoners zorgen ervoor dat jullie tijdens deze gezellige bedrijfsborrel van alle gemakken zijn voorzien, zodat jullie écht even kunnen genieten! Benieuwd naar het decor?

Borrelarrangementen

Een compleet verzorgde bedrijfsborrel?

Groot gelijk, laat je dan lekker verwennen! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende all-in borrelarrangementen om je bedrijfsborrel in Utrecht helemaal compleet te maken. Wij denken uiteraard graag met jullie mee over de invulling van jullie borrel en zorgen voor een geheel verzorgde en gezellige bedrijfsborrel op maat. Proost alvast! 

Bedrijfsborrel met eten en drinken

Voeg hapjes en gerechten toe

Goed idee! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsborrel inclusief eten in Utrecht? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart. Daar ontdek je al onze heerlijke borrelhapjes én guilty pleasures. Je hoeft niet te kiezen, dat doen wij al voor je. We zetten de hele tafel vol met de lekkerste hapjes en gerechten. Uiteraard ben je van harte welkom om vooraf alvast zelf te proeven! Dieetwensen of allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het vooraf aan ons door.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 – 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 – 00:00 uur
Zondag: 10:00 – 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Voor meetings en events is Fort de Gagel vanaf 08:00 uur geopend.