Organiseer een bedrijfsborrel

Kies voor één van de gezellige borrelhoeken binnen in het historische fort of neem plaats onder de stretchtent op het terras. Je borrelt hier samen met collega’s naast een heuse bunker midden op een eiland. Dit moet je ervaren, sfeer gegarandeerd! Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan bij ons op eigen terrein.

Een bedrijfsborrel bij Fort de Gagel

Of je er nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras met een paar collega’s of dat je onze exclusieve borrelhoek ontdekt met het hele team: een bedrijfsborrel bij Fort de Gagel wordt ongetwijfeld gezellig! Willen jullie er helemaal een feest van maken? Organiseer dan exclusief een geheel verzorgde bedrijfsborrel in Utrecht voor het hele bedrijf in het voormalige wachthuis. Komen jullie snel langs voor een borrel? Kom het zelf ontdekken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedrijfsborrel in Utrecht

Perfect bereikbaar en parkeergelegenheid

In onze karakteristieke borrelhoeken hangt de sfeer waar jij en je collega’s naar op zoek zijn. In deze inspirerende en rustige omgeving kunnen jullie echt even bijkomen van al dat harde werken. Dat hebben jullie wel verdiend, toch? Willen jullie deze borrelhoek helemaal voor jullie zelf hebben? Dat is zeker mogelijk! Jullie kunnen de hele borrelhoek reserveren, dan is het echt van jullie. Heb je de muurschildering van Jan Is De Man al gezien?

Capaciteit en borrelruimtes

Kies een geschikt borrelruimte!

Kies voor één van de sfeervolle borrelhoeken in het restaurant of organiseer je bedrijfsborrel boven op de entresol van het restaurant. Liever naar buiten? Creëer een heuse festivalsfeer en organiseer je bedrijfsborrel onder de stretchtent naast een ware bunker. Kies de perfecte borrelruimte op basis van het aantal gasten dat je wenst te ontvangen. 

  • Borrelhoek: 50 pers. (borrel)
  • Entresol restaurant: 120 pers. (borrel)
  • Festivaltent: 120 pers. (borrel) 
  • Wachthuis: 150 pers. (borrel)

Verwacht je veel mensen?

Kies voor het voormalige wachthuis!

Het ‘bomvrije’ wachthuis is de uitgewezen plek om alle gasten te ontvangen voor een exclusieve bedrijfsborrel in Utrecht. Deze prachtige zaal beschikt over een eigen bar en wijnkelder waar dus genoeg geborreld kan worden en waar je alles binnen handbereik hebt. De Fortbewoners zorgen ervoor dat jullie tijdens deze gezellige bedrijfsborrel van alle gemakken zijn voorzien, zodat jullie écht even kunnen genieten! Benieuwd naar het decor?

Borrelarrangementen

Een compleet verzorgde bedrijfsborrel?

Groot gelijk, laat je dan lekker verwennen! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende all-in borrelarrangementen om je bedrijfsborrel in Utrecht helemaal compleet te maken. Wij denken uiteraard met jullie mee en zorgen voor een geheel verzorgde en gezellige bedrijfsborrel op maat. Proost alvast!

Eten toevoegen aan je bedrijfsborrel?

Voeg hapjes en gerechten toe

Goed idee! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsborrel inclusief eten in Utrecht? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart. Daar ontdek je al onze heerlijke borrelhapjes én guilty pleasures. Je hoeft niet te kiezen, dat doen wij al voor je. We zetten de hele tafel vol met de lekkerste hapjes en gerechten. Uiteraard ben je van harte welkom om vooraf alvast zelf te proeven! Dieetwensen of allergieën? Bekijk de allergenenkaart en geef het vooraf aan ons door.