Bedrijfsborrel in Utrecht

Kies voor één van de gezellige borrelhoeken binnen in het historisch fort of neem plaats onder de stretchtent op het terras. Je borrelt hier samen met collega’s naast een authentieke bunkers midden op een eiland. Dit moet je ervaren, sfeer gegarandeerd! Fort de Gagel is vanuit alle hoeken van het land bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur.

Borrellocatie in Utrecht

Of je er nu voor kiest om gezellig een drankje te doen op het sfeervolle terras met collega’s of dat je beschikt over een eigen borrelhoek met het hele team. Een bedrijfsborrel met collega’s in Utrecht wordt ongetwijfeld gezellig! Willen jullie er helemaal een borrelfeest van maken? Organiseer een verzorgde borrel in combinatie met een een lunch, diner of activiteit voor het hele team. In het restaurant, of private boven op de Entresol of in jullie eigen ruimte.

Vraag om advies

Borrelarrangementen

Vanaf €30,- per persoon!

Een borrelarrangement inclusief dranken en goed gevulde borrelplanken. Bekijk het foodbook. Gemak dient de mens, nietwaar? Perfect voor een geslaagde VrijMiBo in Utrecht.

  • Borrelplank en bittergarnituur inclusief 2,5 uur dranken – €29,58,- p.p.

'Complimenten voor het fort! De locatie zelf, klantvriendelijkheid en het eten waren meer dan naar wens!'

VRIJMIBO in Utrecht

Capaciteit en borrelruimtes

  • Borrel tot 125 personen
  • Walking dinner tot 80 personen
  • Diner tot 40 personen

  • Borrel tot 100 personen
 
  • Borrel tot 120 personen
 
  • Borrel tot 100 personen
 

Geschikte borrelruimtes

Voor kleine en grote groepen

In onze karakteristieke borrelhoeken hangt de sfeer waar jij en je collega’s naar op zoek zijn. In deze inspirerende omgeving kunnen jullie bijkomen van al dat harde werken. Dat hebben jullie wel verdiend, toch? Jullie kunnen ook exclusief een eigen borrelhoek reserveren op de Entresol, dan is het echt van jullie. Helemaal privé? Organiseer je bedrijfsborrel in Utrecht in het Wachthuis of onder de grote festivaltent van Gagel Buiten.

Bedrijfsborrel met diner

Blijf gezellig hangen voor een diner

Goed idee! Blijf na de borrel hangen voor een smaakvol diner. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsborrel inclusief diner in Utrecht? Neem een kijkje in ons foodbook. Daar ontdek je onze a la cart gerechten én guilty pleasures. Blijf je met een grote groep eten? Kies voor één van onze arrangementen, je hoeft dan niet de gerechten los te kiezen, dat doen wij al voor je. We zetten de hele tafel vol met de lekkerste gerechten!