Trouwen op een eiland

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven omringd door jullie dierbaren en geliefden. Maar voordat het zover is, moet er eerst nog het een en ander geregeld worden. Welke trouwlocatie gaat het worden? Wij weten het wel: op de mooiste trouwlocatie in Utrecht natuurlijk! Wij zorgen voor een sprookjesachtige trouwsfeer met een stoer tintje. Vier de liefde!

Sfeervol buiten trouwen in Utrecht

Op ons eigen trouweiland vier je een complete bruiloft. Hier kunnen jullie elkaar het ja-woord geven middenin de natuur. Een trouwceremonie in de natuur met fluitende vogels op de achtergrond en een lekker zonnetje, hoe romantisch klinkt dat? Fort de Gagel wordt aan de hand van jullie thema omgetoverd tot jullie eigen sprookjeslocatie. Trouwen jullie in een festival sfeertje? Dan zorgen wij voor jullie eigen ‘wedding festival’. In de grote stretchtent met eigen bar is er genoeg ruimte voor een feestje!

Vraag om advies

Previous
Next

Fort als trouwlocatie in Utrecht

Kies een ruimte die past bij jullie grote dag

  • School tot 50 personen
  • Theater tot 100 personen
  • Feest tot 150 personen
  • Walking dinner tot 100 personen
  • Diner tot 40 personen

  • Theater tot 20 personen
  • Diner tot 20 personen

  • Feest tot 120 personen
  • Walking dinner tot 120 personen
  • Diner tot 80 personen

'We willen jullie enorm bedanken voor ons ongelooflijk mooie bruiloft diner en het feest. Het was mooier dan we ons voor hebben kunnen stellen met het Fort als de ideale locatie!'

Feest-en trouwarrangementen

Jullie gote dag perfect geregeld!

Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden voor een geslaagde bruiloft. Onze trouwlocatie in Utrecht is beschikbaar voor een trouwceremonie, trouwfeest en diner. Gaan jullie voor een all-in bruiloft bij Fort de Gagel? Groot gelijk! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende arrangementen om jullie bruiloft helemaal compleet te maken. Proost op het bruidspaar! Bekijk alvast de verschillende arrangementen.

Buiten trouwen in Utrecht

Karakteristieke setting voor jullie grote dag

Uiteraard hebben wij binnen in het fort ook een prachtige ruimte voor de trouwceremonie of een spetterend trouwfeest. Hier vind je een karakteristieke ruimte met historische details, podium én een eigen all-in wijnkelder. Je bent hier van alle gemakken voorzien. Daarnaast is Fort de Gagel goed bereikbaar en wij beschikken over een grote parkeerplaats. Daar zou zelfs een partybus of limousine kunnen parkeren mochten jullie trouwgasten dat bedacht hebben, je weet maar nooit? 

Compleet ontzorgd op jullie trouwdag

Smaakvol eten en drinken

Een bruiloft compleet met eten? Dan wil je uiteraard dat al jullie gasten met een goed gevuld buikje naar huis gaan aan het einde van de dag. Ook daar zorgen wij voor! Wij denken graag mee over de invulling van de horeca tijdens jullie grote dag en stellen samen een heerlijk menu samen. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom vooraf proeven! Allergieën? Bekijk de allergenenkaart.

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.