Trouwen op een eiland in de natuur

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven omringd door jullie dierbaren en geliefden. Maar voordat het zover is, moet er eerst nog het een en ander geregeld worden. Welke trouwlocatie gaat het worden? Wij weten het wel: op de mooiste trouwlocatie in Utrecht natuurlijk! Wij zorgen voor een sprookjesachtige trouwsfeer met een stoer tintje. Vier de liefde!

Historisch fort als decor voor een droombruiloft

Op ons eigen trouweiland kunnen jullie elkaar middenin de natuur het ja-woord geven. Een trouwceremonie in de natuur met fluitende vogels op de achtergrond en een lekker zonnetje, hoe romantisch klinkt dat? Ons trouweiland wordt aan de hand van jullie thema omgetoverd tot jullie eigen sprookje. Trouwen jullie in een festival sfeertje? Dan zorgen wij voor jullie eigen ‘wedding festival’. In de grote stretchtent met eigen bar is er genoeg ruimte voor een feestje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Buiten trouwen in Utrecht

Karakteristieke setting voor jullie grote dag

Uiteraard hebben wij binnen in het fort ook een prachtige ruimte voor de trouwceremonie of een spetterend trouwfeest. Hier vind je een karakteristieke ruimte met historische details, podium én een eigen all-in wijnkelder. Ook in onze plenaire zaal ben je van alle gemakken voorzien. Fort de Gagel is goed bereikbaar en wij beschikken over een grote parkeerplaats. Daar zou zelfs een partybus of limousine kunnen parkeren mochten jullie trouwgasten dat bedacht hebben, je weet maar nooit? Daarnaast kun je deze trouwlocatie in Utrecht ook gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

Bruiloft of vier jullie trouwfeest

Jullie gote dag perfect geregeld

Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden. Onze trouwlocatie in Utrecht is beschikbaar voor een trouwceremonie, trouwfeest en diner. Gaan jullie voor een all-in bruiloft bij Fort de Gagel? Groot gelijk! Bij Fort de Gagel kun je kiezen uit verschillende arrangementen om jullie bruiloft helemaal compleet te maken. Proost op het bruidspaar!

Compleet ontzorgd op jullie trouwdag

Smaakvol eten en drinken

Jullie willen uiteraard dat al jullie gasten met een goed gevuld buikje naar huis gaan aan het einde van de dag. Ook daar zorgen wij voor! Wij denken graag mee over de invulling van de horeca tijdens jullie grote dag en stellen samen een heerlijk menu samen. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem een kijkje op onze drank- en menukaart. Twijfel je? Kom vooraf proeven!