Zomervakantie in Utrecht

Vanaf 15 juli is het tijd voor Zomer Gagel op het eiland aan de rand van Utrecht! Ons restaurant op haar eigen forteiland is de plek om fijn van de zomer te genieten. Neem plaats op het terras met speeltuin in de zon of kies voor een van onze schaduwhoekjes. Geniet ondertussen van een lunch of diner, leun achterover en ontspan door het uitzicht over de polders. In de zomerperiode organiseren we leuke zomer activiteiten voor kinderen.

Ontdek Zomer Gagel

Zomeractiviteiten in Utrecht

Kom in de zomervakantie langs voor een borrel, lunch of diner bij Fort de Gagel. Speciaal voor de zomermaanden organiseren we op het Forteiland de leukste zomeractiviteiten voor kinderen in Utrecht. Neem in de zomervakantie plaats achter een schildersezel en schilder het weidse uitzicht over de polders op je eigen canvas, of volg de zomerworkshop van de Knipmeisjes op 22 augustus. De natuur is hier dichterbij dan je denkt!

Vincent van Gagel

Iedere woensdag schilderen

Ben jij de Fortschilder? In de zomervakantie vanaf 15 juli kun je iedere woensdag je bezoek aan Fort de Gagel verrijken met je artistieke talenten. Neem plaats op het eiland achter een schildersezel en creëer je eigen schilderij als aandenken aan je bezoek aan ons kindvriendelijke restaurant in Utrecht. Deze zomeractiviteit kost slechts €7,50 per doek, inclusief schilderspullen, en is te boeken op locatie. Let op: indien vol kan het zijn dat je even moet wachten.

Zomerworkshop Knipmeisjes

Donderdag 22 augustus om 11.00 uur

Laat de kinderen hun artistieke kant ontdekken met de creatieve workshops van de Knipmeisjes. Elk seizoen keren zij terug naar het eiland van het fort voor kindvriendelijke workshops met leuke activiteiten die passen bij het seizoen! In de zomervakantie ben je op 22 augustus om 11 uur van harte welkom. Beleef het zomerverhaal van de boer en help mee het water weg te sluizen. Deelname kost slechts €10 per kind.

Kindvriendelijk restaurant

Terras met speeltuin in Utrecht

Bij het kindvriendelijke Fort de Gagel in Utrecht zijn kinderen meer dan van harte welkom! Op het eiland kunnen de kids zich helemaal uitleven in de speeltuin, of gebruik het fort als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ontdek het Gagelbos of ga met het gezin naar Noorderpark Ruigenhoek. Beiden op loopafstand van Fort de Gagel! Of lossen jullie samen het mysterie van het fort op? Haal jullie speurtocht op bij de bar!

Speel samen jeu de boules

Twee gloednieuwe banen

Geniet tijdens je lunch of borrel van een potje jeu de boules op het eiland van Fort de Gagel. Pal naast de authentieke bunker hebben we twee gloednieuwe jeu de boules banen aangelegd. Een superleuke afwisseling, de kids lekker in de speeltuin en jullie die tegen elkaar strijden om de eer. De jeu de boules banen zijn gratis te gebruiken en vooraf niet te reserveren. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers!