Herfstfeest in het Gagelbos

Kom naar het Herfstfeest!

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekend naar buiten! Vier het leven buiten. Wind door de haren, een zacht briesje en hopelijk niet te veel regen. Deze week hebben we namelijk wat leuks op de planning! Op donderdag 19 oktober is het tijd voor het Herfstfeest. Met onder andere muziek en theater op het eiland van Fort de Gagel. 

Previous slide
Next slide

Muziek, theater en een vuurshow

Een dag vol met de leukste kinderactiviteiten. Er zijn dit jaar weer veel ontzettend veel leuke herfstactiviteiten met o.a. muziek en theater op het eiland van Fort de Gagel en in het Gagelbos! Jullie zijn uitgenodigd! Download alvast de tekening, kleur ‘m in en neem deze mee voor een leuke verrassing. Meer weten? Bekijk het programma voor 19 oktober. De toegang is deze dag gratis.

Reserveer een plekje!

Je kunt je fiets neerzetten bij de parkeerplaats ter hoogte van Gageldijk 104-C. De voorstellingen zijn doorlopend in Fort De Gagel en Speelbos Gagelbos om 13:00 uur, 13:30 uur, 14:00 uur, 14:30 uur,15:00 uur en 15:30 uur. De dag sluiten we af met een heuse vuurshow tussen 16:15 – 16:45 uur. Ben jij erbij? Reserveer alvast je plekje en kom gezellig lunchen of dineren.