Werken bij Fort de Gagel

Horecavacatures in Utrecht

Dit gekoesterd stukje werelderfgoed vind je terug op de UNESCO werelderfgoedlijst. Van gekoesterd erfgoed tot een bruisende omgeving waar het leven wordt gevierd. De details van dit karakteristieke pand vertellen een verhaal. Kan jij het verhaal vertalen naar onze gasten? Bekijk onze openstaande vacatures en kom kennismaken!

Previous slide
Next slide

Events- of bedieningsmedewerker

Ben jij gepassioneerd over gastvrijheid en wil je deel uitmaken van ons dynamische team? Fort de Gagel in Utrecht heeft momenteel vacatures voor horeca- en bedieningsmedewerkers, evenals voor eventsmedewerkers.

Als horeca- en bedieningsmedewerker ben je het gezicht van ons fortrestaurant en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven. Je hebt oog voor detail en een positieve instelling. Als eventsmedewerker help je bij het organiseren en uitvoeren van diverse evenementen op ons prachtige terrein. Van bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, je zorgt ervoor dat elk evenement vlekkeloos verloopt en onze gasten met een glimlach vertrekken. Bij Fort de Gagel bieden we niet alleen een leuke en uitdagende werkomgeving, maar ook mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onvergetelijke ervaringen voor onze gasten? Bekijk de vacatures! Of stuur een appje naar: 06-25011284.