Maak kennis met het team

Sybren en Pascale zijn horecamensen in hart en nieten. Samen met de andere teamleden gaan zij voor de beste service voor hun gasten. Bij Fort de Gagel in Utrecht vind je dan ook alleen maar mensen met een passie voor de horeca. Hier op het eiland staat gastvrijheid centraal en gaan we voor persoonlijke service op maat. Om je een beeld te geven van de Fortbewoners stellen we je ze graag één voor één voor. Dit zijn de kanjers van Fort de Gagel!

Steven 

“Hi! Ik ben Steven van Doorn, 27 jaar oud en woonachtig in Culemborg. Chef-kok en leermeester van Fort de Gagel. Ik heb onwijs veel zin in deze fantastische uitdaging op de mooiste locatie van Utrecht! Tot snel.”

Irene

“Hi, ik ben Irene de Jong, 46 jaar, manager, gastvrouw en ondernemer in hart en nieren. Met mijn (leermeester) kennis en gastvrije enthousiasme gaan we er een top team van maken. Zin in!”

Laura

“Hoi! Ik ben Laura, 24 jaar oud en binnenkort woonachtig in Maarssen. Hospitality meisje van oorsprong, maar ondertussen ook mijn hart verloren aan sales & marketing wat ik bij het fort dus ook ga doen. Kan niet wachten!”

Pascal

“Hoi! Ik ben Pascal, 41 jaar en woon in Soest, maar ben geboren en getogen in Utrecht! Ik ben Sous-chef bij Fort de Gagel en ben van plan om er samen iets heel moois van te gaan maken!! Tot snel!”

Isa

“Hey, ik ben Isa en ik ben 17 jaar oud. Zo te zien ben ik tot nu toe de jongste. Ik ga in de bediening werken en heb er super veel zin! Tot snel!”

Aart

“Hoi allemaal, ik ben Aart, 60 jaar jong woon op steenworp afstand van het Fort. Ik zit m’n hele leven al in de horeca, heb er ontzettend veel zin in om er samen met jullie iets waanzinnig moois van te maken. Tot gauw!!! Oja, ik heb het bier vast geproefd!”

Chanique

“Hoihoi! Ik ben Chanique, 23 jaar en ook ik kom het horeca team versterken. Op dit moment ben ik bezig met het afsluiten van mijn opleiding tourism management. Ik kan niet wachten om in september te beginnen.”

Bart

“Hoi! Ik ben Bart, 21 jaar en woonachtig in Maarssen. Het werken met gasten vind ik het allerleukste en daarom ben ik deze uitdaging aan gegaan! Aan het begin zal ik vooral te vinden zijn achter de bar.”

Yvo

“Hallo allemaal! Mijn naam is Yvo, 27 jaar. Ik woon in Utrecht en kom het keukenteam versterken! Kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en er iets moois van te maken. Tot gauw!”

Wil jij ook onderdeel worden van het team van Fortbewoners? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en laat het ons weten! Hier op het eiland zoeken we mensen met de juiste houding en niet zozeer met de juiste ervaring.

Bekijk hier onze vacatures.