Omgeving Fort de Gagel.

Kinderspeeltuin Fort de Gagel

Vernieuwde speeltuin Fort de Gagel!

De speeltuin bij Fort de Gagel aan de rand van Utrecht is vernieuwd: plezier, avontuur en natte voeten voor jonge ontdekkings reizigers. Op deze verkoelende plek kunnen kleine waterratten zich helemaal uitleven. Oh ja, vergeet niet om wat schone kleren mee te nemen, wat het blijft waarschijnlijk niet alleen bij natte voeten.

Waterliniespel met waterpompen

Een opwindende toevoeging aan het prachtige Fort de Gagel maakt ouders, maar vooral ook kinderen in de regio enthousiast. De langverwachte buitenspeeltuin is compleet vernieuwd en biedt kinderen een wereld vol plezier, avontuur en een stukje educatie over de geschiedenis van de Hollandse Waterlinie. Het spel laat namelijk zien hoe de Hollandse Waterlinie is gebouwd en hoe het precies werkt. Laat de kanalen en rivieren vol lopen met het water uit de pomp en ontdek hoe water ons land en de forten vroeger beschermde.

De speeltuin, gelegen te midden van de schilderachtige omgeving van Fort de Gagel, is ontworpen om kinderen uit te dagen, hun verbeelding te stimuleren en hen aan te moedigen om actief buiten te spelen. Met een scala aan innovatieve speeltoestellen en activiteiten is er voor elk kind iets leuks te beleven. De speeltuin is uitgerust met waterpompen, een klimrek, een voeten- en zandbad én biedt garantie voor eindeloos speelplezier. Direct naast een originele bunker is dit een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken en samen avonturen te beleven.

Ouders kunnen gerust zijn, omdat de speeltuin zorgvuldig is ontworpen met aandacht voor veiligheid. Daarnaast kan je als ouder de kinderen hier goed in de gaten houden, terwijl jullie zelf ontspannen op het terras met een verkoelend drankje. De nieuwe buitenspeeltuin is open voor gasten en verwelkomt kinderen van alle leeftijden om te komen spelen en plezier te hebben. Dus breng je familie en vrienden mee naar Fort de Gagel in Utrecht en laat het avontuur beginnen!