Stem op het mooiste fort

Breng je stem uit op Fort de Gagel!

Of het nu een torenfort, een lunet of een werk is, veel versteende ridders zijn in de afgelopen 20 jaar levende forten geworden. In het kader van de jubileumeditie van FORT! magazine dat begin april voor de 10e keer verscheen, is deze week de ‘Mooiste Fort verkiezing’ van start gegaan. Wat is jouw favoriet? Fort de Gagel in Utrecht natuurlijk. Breng op mooistefort.nl voor 1 juli je stem uit. De Fortbewoners rekenen op je!

Previous slide
Next slide

Over de ‘Mooiste Fort verkiezing’

Alle deelnemende fort-locaties aangesloten bij Stichting Liniebreed Ondernemen zijn in eerste instantie genomineerd om deel te nemen aan de Mooiste Fort verkiezing. Tot 1 juli kunnen fortliefhebbers stemmen op hun favoriete fort op mooistefort.nl. Tot die datum is het aantal stemmen per fortlocatie ook zichtbaar. De 5 forten met de meeste stemmen zullen dan doorgaan. Met behoud van het aantal stemmen dat men al kreeg, begint dan de tweede stemronde voor deze top 5. Iedereen mag 1 stem uitbrengen. Tijdens het forten- en vestingfestival 2023 op 2 en 3 september wordt het winnende mooiste fort bekend gemaakt.

10 jaar FORT! magazine

Mooistefort.nl is een initiatief van Stichting Liniebreed Ondernemen (Liniebreed) ter gelegenheid van de tiende uitgave van FORT! magazine.