Start Fortenseizoen

We vieren de start van het Fortenseizoen! Op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 vieren we op het eiland van Fort de Gagel het begin van het toeristisch seizoen voor forten, vestingen, kastelen, bunkers en ander waterlinie erfgoed. Fort de Gagel in Utrecht doet natuurlijk mee en heeft voor deze twee dagen leuke activiteiten op de agenda staan. 

Livemuziek, speuren of volg een rondleiding!

Ontdek het prachtige linielandschap of strijk deze dagen neer op ons sfeervolle fortterras. Bij Fort de Gagel ben je dit gehele weekend welkom voor een gezellige borrel, lunch of diner. Terwijl jullie ontspannen borrelen en eten zorgt het jazztrio van Farmstead voor livemuziek op de achtergrond. Swingende tonen zorgen hier op zaterdag voor een sfeervol decor. Op zondag is het de beurt aan singer-songwriter Mart Oosterhoff. Beide optredens starten om 15.00u.

Daarnaast is het op allebei de dagen ook mogelijk om een bijzondere rondleiding te volgen door Fort de Gagel. Ga samen met de kinderen op ontdekkingstocht door de gangen van het fort en leer meer over de geheimen van vroeger. De rondleidingen starten om 11:30 uur. Of speur in de omgeving en los het mysterie van Fort de Gagel op! De speurtocht is verkrijgbaar aan de balie.