Events in Fort de Gagel

De afgelopen periode stond vol met gave zakelijke evenementen op het eiland van Fort de Gagel in Utrecht. Het karakteristieke fort vormde meerdere malen het decor van een aantal inspirerende bijeenkomsten. Zo verwelkomden de Fortbewoners bijvoorbeeld ‘Obession’, ‘Mous Waterbeheer’ en ‘Liniebreed ondernemen’. Een kleine terugblik!

Mous Waterbeheer

Een gezamenlijke klantendag van Mous Waterbeheer en I-Real. Een inspirerende dag vol met toffe workshops en nieuwe informatie over datagedreven werken. Het voormalig wachthuis vormde een schitterende decor tijdens de presententaties. Er werd zelfs een gave aftermovie gemaakt van het evenement. Bekijk de video hieronder.

Obsession

Hoe data je events kunnen verbeteren? Goede vraag. Tijdens deze editie van de Obsession Dialogues werd bewezen dat data geen ingewikkeld obstakel hoeft te zijn, maar juist een waardevol element is waar we van kunnen profiteren. Hierover gingen zij in dialoog met vaste opdrachtgevers en andere marcom specialisten die zich in Fort de Gagel hadden verzameld.

Netwerkborrel Stichting Liniebreed Ondernemen

Dat past haar goed. Een volle zaal en de officiële uitreiking van de LinieAwards ’23. Een prijs die werd uitgegeven door Stichting Liniebreed Ondernemen tijdens de inspirerende netwerkborrel van afgelopen week. Deze stichting zet zich in voor het behoud van waterlinie- en fortenerfgoed.