Plenaire zaal Fort de Gagel in Utrecht.

Wachthuis is klaar

Afgelopen maanden werd er keihard gewerkt om ook het voormalig wachthuis om te toveren tot een heus spektakelstuk. En dat is gelukt! In dit bomvrije pand waan je je in een oase van historie en ontbreekt het jou en je gasten aan werkelijk niets. Het maakt niet uit of dat het gaat om een particulier feest of bedrijfsevenement. De sfeervolle ambiance vormt het decor voor een geslaagd evenement. En met de Fortbewoners binnen hardbereik staan je gasten nooit met lege handen.

Previous slide
Next slide

Een oase van historie en sfeer

Al bij binnenkomst geniet je van exclusiviteit. De entree is apart van het restaurant en beschikt over een eigen ingang. Eenmaal binnengestapt kom je terecht in de ruime ontvangstzaal. Een ruimte om op terug te vallen gedurende ‘voor, tijdens of na’ je congres in de naastgelegen grote zaal. Hier geniet je van een hapje en een drankje en klets je gezellig samen bij. Schrik niet van het gat in de vloer. Deze trap leidt je direct naar de wijnkelder. In de wijnkelder kies je zelf de wijnen uit die jij wilt schenken op jouw zakelijk evenement.

Ontvang tot 120 personen exclusief

Eenmaal de boog onderdoor gelopen stap je zo de sfeervolle grote zaal binnen. Compleet met originele schietgaten in de muur. Dit ‘bomvrije’ pand is het veiligste plekje op het eiland. De muren die je ziet zijn maar liefst anderhalf meter dik. Puur ter verdediging. In deze sfeervolle ruimte kan je tot 100 personen plenair ontvangen. Ga je voor een (bedrijfs)feest? Dan is er ruimte voor maar liefst 120 gasten. In het wachthuis heb je de beschikking over high-end techniek: een podium met grootscherm, goed beeld, geluid, catering en personeel. Daarnaast beschik je hier over alles wat nodig is om goed te kunnen overleggen, kennis te delen of voor een inspirerend congres. Weten wat we in huis hebben? Vraag om advies.

Ook is er binnen de mogelijkheid om je bezoekers op te splitsen in kleinere groepen in 7 verschillende break-out rooms, waaronder het kruitmagazijn. Ideaal voor bijvoorbeeld het houden van kennissessies. We snappen dat al dat nadenken veel energie kost en dat je gasten natuurlijk ook graag blijven eten. Geen probleem, dat regelen wij! Jij hoeft verder geen keuzes te maken, wij zorgen ervoor dat er bovenal genoeg is maar ook voor ieder wat wils.