Congres organiseren in Utrecht

Fort de Gagel is uitermate geschikt voor het organiseren van een congres in Utrecht. Wij beschikken over een plenaire zaal waar je tevens de mogelijkheid hebt om uit elkaar te gaan in 7 break-out rooms. De plenaire zaal, oftewel het voormalig wachthuis van de militairen beschikt over een eigen bar inclusief wijnkelder. Jullie kunnen hier tijdens het congres helemaal je eigen gang gaan. 

Organiseer een congres bij Fort de Gagel

Op zoek naar een unieke congreslocatie in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Geen stoffige grote zaal, maar een historisch en karakteristiek fort met karakter en unieke details van vroeger. Het voormalig wachthuis dient hier op het eiland als decor voor jouw congres. Dit ‘bomvrije’ gebouw beschikt over muren van anderhalf meter dik compleet met schietgaten in de muur voor kanon- en geweervuur. Hier bepaal je helemaal zelf voor welke opstelling je gaat. We verklappen natuurlijk niet alles, de rest moet je écht zelf ervaren. Een unieke setting voor jouw congres in Utrecht!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Alles in huis voor een geslaagd congres

Bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid

Het fort ligt centraal gelegen in het land vlakbij de snelweg, je kunt ons dus makkelijk tussen je afspraken door bereiken. Daarnaast is er genoeg eigen parkeergelegenheid voor de deur. In het fort vind je alle technische faciliteiten die jij nodig hebt voor een geslaagd congres. Van een sfeervol podium, beeld en geluid tot aan personeel voor op de vloer. En ook op het gebied van eten en drinken zullen je gasten voldaan terug naar huis gaan.

Ruimtes en capaciteit

Kies een geschikte ruimte!

Een unieke congreslocatie in Utrecht. Hier op het eiland kan je kiezen uit meerdere inspirerende congresruimtes voor jouw congres tot 100 personen. Dat kan zowel binnen als buiten onder de stretchtent. Hoeveel bezoekers je ook verwacht en voor welke opstelling je kiest, er is altijd een geschikte ruimte die perfect past:

  • Zaal 3: 25 pers. (theater) of 16 pers. (school)
  • Kruitmagazijn: 20 pers. (theater) of 10 pers. (boardroom)
  • Festivaltent buiten: 80 pers. (theater)
  • Wachthuis: 100 pers. (theater) of 50 pers. (school)

Congresarrangementen

Passend arrangement voor jouw evenement ​​

Tijdens het congres heb je de keuze uit meerdere congresarrangementen met een lunch, borrel en/of diner. Zo maak je het hele plaatje compleet! Waar de arrangementen precies uit bestaan is geheel afhankelijk van het aantal gasten, de starttijd en duur van het programma van het congres. Bereid je jouw congres bijvoorbeeld uit met een diner aan tafel of kies je voor een walking diner? Voor een passend arrangement voor jouw congres denken we graag met je mee.

Eten en drinken

Wat serveer je op jouw gasten?

Een goed congres is pas compleet als er smaakvol eten wordt geserveerd.  Of je nu kiest ervoor kiest om rond te gaan met hapjes of een complete walking dinner. Bij ons vind je comfortfood waar iedereen blij van wordt. Het is niet nodig om nog te twijfelen en zelf keuzes te maken, dat doen wij al voor je. Voor ieder wat wils! Nogmaals: gemak dient de mens, toch? Dieetwensen of allergieën? Ook dat wordt geregeld, bekijk vooraf alvast de allergenenkaart en geef het door.