Reviews en beoordelingen

Fort de Gagel is uitermate geschikt voor het organiseren van zakelijke evenementen. Van congressen tot feesten, en van netwerkborrels tot zakelijke diners. Sinds de opening van het historisch fort aan de rand van Utrecht hebben er tal van mooie evenementen plaats gevonden op het eiland. Ontdek welke opdrachtgevers jou zijn voorgegaan bij Fort de Gagel.

“Het was echt super. Heel goed verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede sfeer, mooi netwerk bij elkaar, lekkere hapjes en dus een heel gastvrij ontvangst. We vonden het heerlijk dat we zo in de watten zijn gelegd zijn, zeker blij dat we voor Fort de Gagel hebben gekozen.”

“Bedankt voor de geweldige ontvangst en verzorging. Heel erg veel goede reacties gehad. Jullie ook al boekingen begreep ik en zeker ook nog op komst. Heeft veel voor jullie los gemaakt in De Bilt en Bilthoven. Heel leuk! Oh ja! Zij alle appeltaartjes op? Waren heerlijk. Compliment voor de keuken.”

“Het was erg warm vrijdag en we waren blij dat het niet binnen was maar buiten. Het team vond het supergezellig en het eten was meer dan top! Bedankt voor de goede zorgen.”

“Wij kijken terug op een heel geslaagde teamdag. Mede dankzij jullie opgewekte en enthousiaste inzet op jullie bijzondere locatie, waar de catering ook tot in de puntjes verzorgd was!”

“We zijn erg tevreden over ons bezoek aan Fort de Gagel. Dank voor de goede hulp en het meedenken én het eten viel erg in de smaak.”

 

“We hebben enorm genoten! Complimenten aan jullie voor de ambiance en het heerlijke diner.” 

 

“Zoals ik telefonisch al liet weten hebben we allemaal een fantastisch feest beleefd. De verzorging was erg goed, van hapjes tot de mensen die de drankjes verzorgden, maar ook de locatie werkte goed zo met de verschillende ruimtes.”

 

“Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten! Het was zeker allemaal naar wens en ik kreeg veel lovende reacties terug. Een collega overweegt zelfs volgend jaar haar 50e verjaardag bij jullie te komen vieren.”

“Nogmaals dank voor afgelopen woensdag. We hebben een ontzettend succesvol event gedraaid en alleen maar lof gehad over de locatie en catering, waarvoor dank! Ik hoorde ook veel enthousiaste collega’s die weer een nieuwe parel hebben ontdekt in het midden van het land, dus ideaal voor etentjes met klanten.”

Mijn ervaring met Fort de Gagel en hun team was erg prettig van begin tot eind. De communicatie tijdens het voortraject was helder en effectief. Op de dag van het diner was alles top geregeld. Bij aankomst stond alles netjes klaar, wat ons de gelegenheid gaf om direct te beginnen met onze eigen voorbereidingen. Ik ben zeer tevreden en kan deze mooie locatie van harte aanbevelen.”