Menukaart en arrangementen

Geniet van de lekkerste gerechten bereid door onze deskundige chef-koks in de open keuken van Fort de Gagel. Bekijk vooraf de menukaart en drankenkaart voor een borrel, lunch of uitgebreid à la cart diner. Kom je met een grote groep? Maak gebruik van onze verzorgde arrangementen, jij kiest het geschikte arrangement en de Fortbewoners zorgen voor de rest.

Menukaart van Fort de Gagel

Op onze vernieuwde menukaart vind je de lekkerste gerechten, met voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de langzaam gegaarde kalf, een goed stuk sukade met pittige lak. Of ga je liever voor de oosterse keuken met de exotische korma curry? Aanrader! Vergeet niet om tijdens je diner een plekje over te houden voor één van de smaakvolle desserts. Ontdek onze huisgemaakte tiramisu of kies voor de verfrissende panna cotta. Dat wordt smullen.

Vraag over de gerechten?

Bekijk arrangementen

Voor kleine en grote groepen

Voor groepen hebben we compleet verzorgde arrangementen samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een sharing dinner, walking diner of ga voor het uitgebreide BBQ-arrangement. Bepaal zelf welk arrangement het beste past bij jullie gezelschap en geef vooraf het aantal personen door, de rest doen wij! Gemak dient de mens, nietwaar? Alle arrangementen zijn inclusief dranken.

Ontdek drankenkaart

Lemonades, Gagelbier en cocktails

Gezellig borrelen, binnen in het restaurant of buiten op het sfeervolle terras? Dan wil je natuurlijk wel weten wat we serveren! Van verfrissende homemade lemonades, eigen Gagel-bieren, goede wijnen tot uitmuntende cocktails. Je kan bij ons echt alle kanten op. Ook als je op zoek bent naar iets sterkers. Of kom je overdag gezellig een kop koffie drinken in combinatie met iets lekker zoets?

Bekijk allergenenkaart

Dieetwensen of allergieën?

Speciale wensen voor een diner of lunch? Heb je bijvoorbeeld last van een allergie of eet je iets liever niet in verband met een dieet of vanuit je religie? Bekijk vooraf onze allergenenkaart, zodat je precies weet wat je op jouw bord kan verwachten. Geef je wensen door bij het plaatsen van je reservering dan houden de chef-koks daar graag rekening mee. Zo kan je met een gerust hart iets lekkers uitkiezen van de kaart.

Openingstijden:

Zo – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.