Uiteten in Utrecht

Je dag afsluiten met een heerlijk diner in Utrecht? Bij Fort de Gagel ben je van harte welkom! Geniet van ons diner a la carte in het sfeervolle restaurant met uitzicht op de prachtige natuur. In het moderne, landelijke en sfeervolle interieur voel jij je binnen no-time helemaal thuis. Heb jij die fantastische muurschildering van Janisdeman al gezien?

Dineren bij
Fort de Gagel in Utrecht

Je kunt de koks goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Hoe leuk is dat? Je kunt de bereiding van je gerechten dus van begin tot eind volgen totdat het op tafel staat. Ervaar passie, sfeer, gezelligheid en geniet van een heerlijk diner in Utrecht!

Direct aanvragen

Onze menukaart

Voor een geslaagde avond

Ga jij voor de carpaccio van rib eye of toch voor het wereldgerecht uit Overvecht? Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Heb je nog een beetje ruimte over? Sluit je diner daarna in stijl af met een van onze smaakvolle desserts.

Wereldgerecht uit Overvecht

Ieder kwartaal vind je op onze dinerkaart een ander wereldgerecht uit Overvecht. Wij zijn trots op onze wijk en willen jou daarom graag kennis laten maken met de heerlijke gerechten die daar worden bedacht en gemaakt. Wij bieden jou eten waar je blij van wordt! Iedere keer is er weer een ander heerlijk wereldgerecht wat je kunt komen proeven. Dat is toch een feestje?

Maak je diner in Utrecht compleet

Met onze guilty pleasures

Iedereen heeft wel zijn of haar guilty pleasure, toch? Daarom hebben wij onze eigen guilty pleasure kaart samengesteld waar je tijdens het diner uiteraard van kunt genieten. Vol met gerechten waar je je vingers bij af kunt likken. Een klassieke of oesterzwam burger met loaded fries bijvoorbeeld? Bij ons mag je zonder schuldgevoel genieten van deze guilty pleasures!

Kom genieten op ons terras

Schijnt de zon en stijgen de temperaturen? Dan slaan wij de deuren open en is ons terras uiteraard beschikbaar voor diner. Geniet middenin de natuur van het zomerse weer onder het genot van een heerlijk diner in Utrecht.

Meer weten over de mogelijkheden bij ons?
Neem contact met ons op!