Uiteten in Utrecht

Sluit je dag af met een heerlijk diner in Utrecht. Bij restaurant Fort de Gagel ben je 7 dagen per week van harte welkom en parkeren kan voor de deur! Geniet van ons diner a la carte en waan jezelf in een oase van natuur. In het moderne, landelijke en sfeervolle interieur voel jij je binnen no-time thuis. Heb jij die fantastische muurschildering van Jan Is De Man al gezien in de borrelhoek?

Uiteten bij
Fort de Gagel in Utrecht

Ga jij voor één van de smaakvolle vegetarische gerechten van onze chef of toch voor die Ierse sukadesteak? Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Als je nog een beetje ruimte over hebt sluit dan je diner af in stijl af met een van onze smaakvolle desserts in het sfeervolle restaurant. Grote groep? Kies dan voor een eigen borrelhoek. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op de drankenkaart. Allergieën? Bekijk de allergenenkaart.  

Meer dan 10 personen?

Previous
Next

Over de menukaart

Bourgondisch genieten van kwaliteit

Op de menukaart werken we zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Verse producten en het liefst producten van dichtbij huis. Niet te ver, dat scheelt immers weer kilometers reizen en zorgt ervoor dat onze gerechten altijd kraakvers zijn. Bij ons vind je comfortfood: eten waar je blij van wordt. Of dat nu een guilty pleasure is of één van de culinaire hoofdgerechten. Hier serveren we voor ieder wat wils, ook voor vegan of vegetarisch diner in Utrecht.

Ontdek het restaurant

Bekijk de sfeerimpressie

Eten in een oase van historie en natuur. Binnen in het historisch fort voel je je binnen no-time thuis. Hier kun je kunt koks goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Hoe leuk is dat? Je kunt de bereiding van je gerechten dus van begin tot eind volgen totdat het op tafel staat. Ervaar passie, sfeer, gezelligheid en geniet van een heerlijk diner in Utrecht! Liever exclusief dineren met een grote groep? Ontdek het wachthuis en ontvang tot 100 personen, je beschikt hier over een eigen wijnkelder en bar. 

Wereldgerecht uit Overvecht

Bedacht door buurtbewoners

Ieder kwartaal vind je op onze dinerkaart een ander wereldgerecht uit Overvecht. Wij zijn trots op onze wijk en willen jou daarom graag kennis laten maken met de heerlijke gerechten die daar worden bedacht en gemaakt. Wij bieden jou eten waar je blij van wordt! Iedere keer is er weer een ander heerlijk wereldgerecht wat je kunt komen proeven. Dat is toch een feestje?

Vegetarisch uiteten

Vegan of vegetarisch eten in Utrecht

Bij Fort de Gagel zit je goed op je plek als je vegan of vegetarisch bent. Op de menukaart vind je genoeg heerlijke keuzes waar je de avond wel door komt. Wat dacht je van een ons ‘wereldgerecht uit Overvecht’, een loaded wedge falafel of ga je toch voor de vega burger? Je herkent de gerechten aan het icoontje op de menukaart. Geniet van een smaakvolle vegetarisch diner in Utrecht op een bijzonder locatie. zonder vlees of dierlijke producten.

Guilty pleasures

Genieten zonder schuldgevoel

Iedereen heeft wel zijn of haar guilty pleasure, toch? Daarom hebben wij onze eigen guilty pleasure kaart samengesteld waar je tijdens het diner uiteraard van kunt genieten. Vol met gerechten waar je je vingers bij af kunt likken. Een klassieke of vegan burger? Of een smaakvolle loaded wedge met kip of falafel? Bij ons mag je zonder schuldgevoel genieten van deze guilty pleasure!

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.