Samen met vrienden en familie

De natuur is dichterbij dan je denkt! Geniet van al het moois dat Fort de Gagel jou kan bieden. Dé plek waar je even weg bent van de drukte uit de stad en waar je kunt genieten. Op het eiland vind je meerdere bunkers en op loopafstand vind je het Gagelbos. De kinderen zullen zich geen moment vervelen. Je vrije dag goed afsluiten? Kom langs voor een diner in het restaurant of op het terras.

Vier het samen in Utrecht

Samen met familie en vrienden

Tijd voor een feestje? Fort de Gagel is daar de perfecte feestlocatie in Utrecht voor. Bij ons staan genieten en gezelligheid bovenaan de lijst van aandachtspunten en dat is wat wij jou graag willen geven. Welke reden je ook hebt om een goed feest te geven in Utrecht, het zijn er vast genoeg om het eens goed te vieren. Maak er echt jouw feest van met borrelhapjes, heerlijke drankjes, een goed diner en misschien wel je eigen DJ?

Previous
Next
Previous
Next

Trouwen op een eiland

Buiten trouwen in Utrecht

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht, maar eerst moet er nog het een en ander geregeld worden. Bij trouwlocatie Fort de Gagel in Utrecht zorgen wij voor een sprookjesachtige trouwsfeer met een stoer tintje. Creëer een eigen ‘festival vibe’ met schitterend uitzicht over de natuur. Op jullie eigen eiland staat een stretchtent waarin jullie elkaar het ja-woord geven, omringd door vrienden en familie. De avond sluiten jullie af met een spetterend trouwfeest in het voormalig wachthuis. 

Uitvaart in Utrecht

Een mooi en waardig afscheid

Fort de Gagel is een plek waar stil wordt gestaan bij de schoonheid en waarde van het leven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen wordt gewaardeerd, ook degene die niet meer onder ons zijn. Daarom beschikken wij over een prachtige serene uitvaartlocatie in Utrecht welke geschikt is voor een passend afscheid, afscheid nemen doen we samen.

Previous
Next

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 – 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 – 00:00 uur
Zondag: 10:00 – 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Voor meetings en events is Fort de Gagel vanaf 08:00 uur geopend.