Meivakantie in Utrecht

Het is tijd voor Lente Gagel op het eiland aan de rand van Utrecht! Het fort is in de meivakantie gehuld in een lentevolle voorjaarssfeer. In de vakantieperiode van 28 april tot 12 mei vind je daarom allerlei leuke kinderactiviteiten bij Fort de Gagel. Doe op 2 mei met de kinderworkshop (uitverkocht!) van de Knipmeisjes, volg dagelijks een rondleiding door het fort of ga op speurtocht in de omgeving!

Ontdek Lente Gagel

Fort gehuld in lentesferen

Ontdek Lente Gagel in Utrecht, speciaal voor de lentemaanden is het kindvriendelijke fort aan de rand van Utrecht in de meivakantie gehuld in een bijzondere voorjaarssfeer. Ontdek ons sfeervolle buitenterras met speeltuin en geniet van homemade lemonades en smaakvolle gerechten passend bij het seizoen. Op en rond het eiland van Fort de Gagel groeit en bloeit alles in alle pracht en kleur, en dat voel je ook binnen. De natuur is hier dichterbij dan je denkt!

Lenteworkshop Knipmeisjes (vol)

Donderdag 2 mei om 11.00 uur

Laat de kinderen hun artistieke kant ontdekken met de creatieve workshops van de Knipmeisjes. Ieder seizoen keren zij terug op het eiland van het fort voor een kindvriendelijk workshop met leuke activiteiten passend bij het seizoen! In de meivakantie op 2 mei om 11 uur ben je van harte welkom voor de eerste editie. Beleef het lenteverhaal van de Maarschalk! Wat groeit er allemaal op en rond het fort? En knutsel je eigen helm in elkaar van gras. Zeker weten dat de vijand je dan niet ziet! 

Volg een rondleiding​

Iedere dag in de meivakantie​

Volg van 28 april tot 12 mei iedere dag een gratis rondleiding over het historische Forteiland van Fort de Gagel. Superleuk voor tijdens de meivakantie in Utrecht! Onze ervaren gids neemt je dagelijks vanaf 11 uur mee voor een kindvriendelijke rondleiding door het fort en haar bunkers, laat je imponeren door de indrukwekkend verhalen en geschiedenis. Ontdek alle ins-en-outs tijdens een rondleiding van een half uur door het fort. Gaan jullie mee?

Kindvriendelijk restaurant

Speelhoek, speeltuin en speurtocht!

Bij het kindvriendelijke Fort de Gagel in Utrecht zijn kinderen meer dan van harte welkom! Op het eiland kunnen de kids zich buiten helemaal uitleven in de speeltuin, of gebruik het fort als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ontdek het Gagelbos of ga met het gezin naar Noorderpark Ruigenhoek. Beiden op loopafstand van Fort de Gagel! Of lossen jullie samen het mysterie van het fort op? Haal jullie speurtocht op binnen aan de bar! Hier is tijdens de meivakantie van alles te beleven voor jong en oud.