Winter Gagel bij Fort de Gagel in Utrecht.

Winter Gagel bij Fort de Gagel

Kerstvakantie vieren in Utrecht

December is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor Winter Gagel op het eiland aan de rand van Utrecht! Het karakteristieke fort is inmiddels gehuld in winterse kerstsferen. Kom langs en geniet van een bijzonder sfeervolle ambiance voor een lunch of diner in Utrecht. Of volg dagelijks een rondleiding in de kerstvakantie!

Previous slide
Next slide

Marshmallows roosteren

Geniet van romantische winteravonden bij het kampvuur buiten op het terras. Onder de grote festivaltent kun je gezellig zitten en marshmallows roosteren. De kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven, buiten, in de speeltuin of bij slecht weer in de speelhoek. Volg in de kerstvakantie dagelijks om 14:30 uur een rondleiding door het fort. Liever naar buiten? Dan hebben we een heuse speurtocht voor je klaarliggen bij de balie, los het mysterie op van Fort de Gagel in de omgeving! Of ontdek Expeditie Gagel voor groepen tijdens de kerstvakantie.

Bijzonder lunchen of dineren

Kies alvast wat lekkers uit van de menukaart of vraag bij één van onze collega’s naar de specials buiten de kaart om. Heerlijk winterse drankjes gecombineerd met oprechte gezelligheid. Dit is winterse gezelligheid aan de rand van Utrecht!