Eindejaarsevents in fort

Eindejaarsevenement in Utrecht

Het afsluiten van het jaar op een memorabele manier is een traditie die niet mag ontbreken! Het is de gelegenheid om samen met collega’s en/of relaties buiten de gebruikelijke werktijden te genieten van een ontspannen sfeer. Geniet van een borrel of diner bij Fort de Gagel. Neem een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en tegelijkertijd vooruit te kijken naar wat het komende jaar zal brengen.

Previous slide
Next slide

Eindejaarbijeenkomst in Utrecht

Samen successen vieren is een waar genot! En wat is er nu beter dan het jaar feestelijk af te sluiten met een bruisende bedrijfsborrel voor je eigen team? Begin vroeg met het plannen van je eindejaarsevenement, zet de eerste stap door een prachtige locatie in de natuur te kiezen.¬†Of je nu je eindejaarsevenement of nieuwjaarsreceptie met collega’s of zakelijke relaties viert, in de schitterende omgeving van Fort de Gagel in Utrecht wordt het een gezellige dag of avond!

Afronden en weer vooruitblikken

Of je nu kiest voor een borrel, diner of feest, de keuze is aan jou. Bepaal zelf waar op het eiland jullie plaatsnemen, dat kan in het restaurant, op het entresol of exclusief in jullie eigen ruimte. Indien gewenst is het ook mogelijk om je eindejaarsevenement uit te bereiden met een leuke groepsactiviteit op het eiland. Bekijk vooraf alvast onze compleet verzorgde arrangementen.

Jullie eindejaarsevenement organiseren bij Fort de Gagel in Utrecht? Goed plan! Vraag vooraf vrijblijvend een offerte op via de website.