Schilderen op woensdag

Ben jij de nieuwe Vincent van Gagel?

In de zomervakantie, vanaf 15 juli, kun je zes weken lang iedere woensdag van 11.00 tot 17.00 uur je bezoek aan Fort de Gagel verrijken met je artistieke talenten. Neem samen met de kinderen plaats op het eiland achter je eigen schildersezel en schilder het weidse uitzicht over de polders op het canvas. Creëer je eigen schilderij als aandenken aan je bezoek aan ons kindvriendelijke restaurant in Utrecht!

Previous slide
Next slide

Zomeractiviteit in Utrecht

De schildersezels staan al klaar, en het uitzicht is hier fantastisch. De natuur is immers dichterbij dan je denkt. Neem samen met de kinderen plaats achter jullie eigen schildersdoek en maak je eigen kunstwerk. Deze activiteit voor kinderen in de zomervakantie is te boeken op locatie en kost slechts €7,50 per doek, inclusief schilderspullen. Je kunstwerk mag je achteraf natuurlijk meenemen als aandenken aan Fort de Gagel. Let op: we hebben meerdere plekken beschikbaar, indien vol kan het zijn dat je even moet wachten op je beurt. Bij slecht weer nemen we plaats onder de grote festivaltent!

Komen jullie gezellig schilderen buiten op het eiland van Fort de Gagel? Plaats je reservering voor de woensdag en neem voor of na je lunch plaats op de schilderstoel.