Moederdag bij Fort de Gagel

Vier Moederdag in Utrecht

Op 12 mei nodigt Fort de Gagel je uit om Moederdag dit jaar op een speciale wijze te vieren! Zet moeders in het zonnetje en schuif deze zondag aan voor een Moederdagbrunch in een historisch fort. De brunch begint om 11:00 uur en duurt tot 13:00 uur, met inloop vanaf 10:30 uur. Tijdens deze smaakvolle ervaring kun je genieten van een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen.

Previous slide
Next slide

Inhoud Moederdagbrunch

Speciaal voor Moederdag serveren we een exclusief arrangement om deze dag nog specialer te maken. Maar dat is niet alles! Om alle moeders op gepaste wijze te verwelkomen, ontvangen we ze natuurlijk met een feestelijk glaasje cava van het huis. De Moederdagbrunch kost €42,50 per persoon en voor kinderen betaal je €21,25, inclusief koffie, thee, sappen en frisdranken.

Amuse
Blini makreel mousse met Granny Smith en piccalilly

Sandwiches op tafel
Sandwiches met parmaham, geroosterde paprika en chipotlemayo en sandwiches caprese

Warme gerechten
Mini hamburgers, een paprika-linzensoep met lobbige room en groene kruiden, een hartige scone met zacht gegaarde zalm Hollandaise saus en ratatouille plaattaart met Jersey Landana kaas

Zoetigheden
Bombe chocola, aardbeien ramanoff en madeleines

Reserveer nu een tafel

Maak van deze speciale dag een herinnering om voor altijd te koesteren. Wil je jouw moeder verrassen en samen een onvergetelijke Moederdag beleven? Vergeet niet te reserveren, voor Moederdag geldt er een beperkte beschikbaarheid. Vol = vol!