Mijlpaal voor reviews

Hoogste beoordeling sinds opening

We zijn verheugd om te vertellen dat Fort de Gagel een opmerkelijke mijlpaal heeft bereikt in onze reis naar uitmuntendheid in gastronomie en gastvrijheid. Dankzij de reviews en beoordelingen van onze gewaardeerde gasten scoren we de hoogste beoordeling  op zowel Google, TheFork en Tripadvisor sinds de opening. Bedankt Fortbezoekers!

Previous slide
Next slide

Bekijk de reviews van Fort de Gagel

Met trots kunnen we delen dat onze inzet voor voortreffelijkheid in service en culinaire ervaringen wordt erkend door onze gasten. Op Google scoort Fort de Gagel nu een indrukwekkende beoordeling van 4.6 sterren, waarmee we ons als een van de best beoordeelde restaurants in de regio profileren. Daarnaast scoren we ook op TheFork, een toonaangevend platform voor het ontdekken van restaurants, een score van 8.8!

We willen graag al onze gasten bedanken die de tijd hebben genomen om hun ervaringen met ons te delen. Jullie feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om voortdurend te streven naar verbetering en excellentie.

Heb jij onlangs een bezoek gebracht aan Fort de Gagel maar ben je vergeten om een review achter te laten? Plaats je review en beoordeling alsnog via onderstaande button!