Vier de meivakantie

Meivakantie vieren in Utrecht

Breng deze meivakantie quality time door met je gezin bij Fort de Gagel! In de vakantieperiode van 27 april tot 12 mei 2024 ben je hier samen met de kinderen helemaal op je plek. Beleef de lente met een gezellige knutselworkshop op donderdag 2 mei georganiseerd door de Knipmeisjes, gericht op het vieren van de lente. Meer informatie volgt snel. Of volg dagelijks vanaf 11 uur een rondleiding.

Previous slide
Next slide

Workshops van de Knipmeisjes

Laat de kinderen hun artistieke kant ontdekken met de creatieve workshops van de Knipmeisjes. Ieder seizoen keren zij terug op het eiland van het fort voor een kindvriendelijk workshop met leuke activiteiten passend bij het seizoen! Op 2 mei vanaf 11 uur ben je van harte welkom voor de eerste editie. Beleef het lenteverhaal van de Maarschalk! Wat groeit er allemaal op en rond het fort? En knutsel je eigen helm in elkaar van gras. Zeker weten dat de vijand je dan niet ziet!

Rondleidingen en speurtocht

In de meivakantie vind er dagelijks een rondleiding plaats op het eiland van Fort de Gagel. Iedere dag in de vakantie periode starten de rondleiding dagelijks om 11 uur, een gids neemt je mee door het fort en vertelt over alle ins-en-outs van het historische Forteiland. Of stap samen met je gezin in de wereld van avontuur en ontdek het mysterie van Fort de Gagel met onze spannende speurtocht door de omgeving. Vind de juiste plek op de route en de omgeving met de juiste afbeelding, alleen dan ontcijfer je het code woord van het fort en maak je kans op een leuke prijs!

Reserveer een tafel

Mis deze kans niet om samen met je gezin onvergetelijke herinneringen te creëren tijdens de meivakantie bij Fort de Gagel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.