Sunday roast voor Vaderdag

Vier Vaderdag in Utrecht!

Op zondag 18 juni is het Vaderdag, tijd om papa eens flink in het zonnetje te zetten! Speciaal voor deze dag organiseert Fort de Gagel voor alle vaders een uitgebreide ‘sunday roast’ in Utrecht. Een heerlijke ‘grill-brunch’ inclusief speciaal biertjes voor papa. Geniet samen buiten op het eiland van de lekkerste roasted lunchgerechten. 

Previous slide
Next slide

Een tafel vol met de lekkerste hapjes

Je bent van harte welkom om gezellig samen met je vader en het hele gezin langs te komen. Dat is nog ‘ns eens leuk cadeau voor Vaderdag! Genieten op het eiland van Fort de Gagel terwijl de grill aanstaat en het vlees aan het sudderen is. Verwen papa met een maaltijd voor mannen inclusief de lekkerste speciaalbieren. Komen jullie met het gezin Vaderdag vieren? Benieuwd?

Amuse:
– Blini met langzaam gegaard kalf
 
Gang 1 : 
– Open sandwich geroosterde groente van Smoker
– Open sandwich getrancheerde rundermuis van Smoker
– Open sandwich homemade muhammara
 
Gang 2:
– Salade gegrilde kip van Big Green Egg
 
Gang 3:
– Classic hamburger (ook vega)
 
Gang 4:
– Gegrilde ananas met watermeloen ijs 

De Sunday roast start om 11:00 uur en duurt tot 13:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur. De grill brunch kost €42,50 p.p. inclusief koffie, thee, sappen, frisdranken, mocktails en speciaalbier voor papa. Voor kinderen van 3 tot en met 11 betaal je €19,50 p.p. en voor kinderen onder de 3 jaar is de roast gratis. 

Reserveren

Reserveren voor Vaderdag kan via onderstaande knop. Let op voor de ‘sunday roast’ bij Fort de Gagel geldt vol=vol. Reserveer dus snel je tafeltje!