Moestuin groeit en bloeit

Over de moestuin van Fort de Gagel

Aan de rand van Utrecht, op het eiland van Fort de Gagel, bloeit sinds twee maanden onze eigen moestuin. Deze groene oase wordt liefdevol onderhouden door de Fortbewoners en met succes! De moestuin groeit en bloeit als nooit tevoren, met als resultaat veel eigen gekweekte producten die we verwerken in onze gerechten. Duurzaam, vers en ontzettend smaakvol!

Previous slide
Next slide

Een eigen groene oase in Utrecht

De verse producten uit de moestuin worden dagelijks verzorgd en geoogst, waarna ze worden verwerkt in de gerechten op onze menukaart. Dit betekent dat je bij ons kunt genieten van maaltijden die niet alleen heerlijk, maar ook super vers zijn. De korte keten van tuin naar tafel zorgt voor maximale smaak in elk gerecht. We nodigen je uit om de moestuin het zelf te proeven! Wist je dat ook onze koffiedik hergebruiken? In samenwerking met de Clique gebruiken we het koffieprut voor het kweken van oesterzwammen. De oesterzwammen vind je terug in onze schiacciata. 

Kom langs, beleef de groene magie van Fort de Gagel en proef de lekkerste gerechten van onze nieuwe menukaart met ingrediënten uit de eigen moestuin. Reserveer nu!