Restaurant met speeltuin in Utrecht

Welkom bij Fort de Gagel, hét kindvriendelijke restaurant aan de schilderachtige rand van Utrecht! Bij ons draait alles om gezelligheid, lekker eten en onbezorgd spelen voor de kleintjes. Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van een heerlijke culinaire ervaring terwijl de kinderen zich vermaken in onze uitnodigende buitenspeeltuin en speelhoek.

Kindvriendelijk restaurant

Speels, mysterieus en activiteit

Ontdek Fort de Gagel, het meest kindvriendelijke restaurant aan de rand van Utrecht. Bij ons draait alles om gezelligheid, lekker eten en onbezorgd spelen voor de kleintjes. Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van een heerlijke culinaire ervaring terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en speelhoek. Bezoek een bijzonder restaurant met buitenspeeltuin in Utrecht!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Speelhoek en buitenspeeltuin

Kindvriendelijk uiteten in Utrecht

Bij het kindvriendelijke Fort de Gagel in Utrecht zijn kinderen meer dan van harte welkom! Binnen in het fort vind je een heuse speelhoek en speciale kleurplaat van het fort. Op het eiland kunnen de kids zich buiten helemaal uitleven in de speeltuin, of ga samen marshmallows roosteren. Vergeet niet om snel nog een kijkje te nemen in het voormalig kruitmagazijn! Speuren in de omgeving? Haal je speurtocht bij de balie en ga samen op pad!

Over de vakantie

Volg een rondleiding met onze gids

Ontdek de rijke geschiedenis van Fort de Gagel en ontvouw de verhalen achter de Hollandse Waterlinies tijdens een boeiende rondleiding. Laat onze deskundige gids je meenemen door de details, leuke weetjes en feiten van dit historische fort. Verken de originele munitielift, betreed het kruitmagazijn en treed binnen in de mysterieuze bunkers die het eiland sieren. Deze rondleiding is dagelijks beschikbaar tijdens de kerstvakantie, en begint stipt om 14:30 uur.

Previous slide
Next slide

Over Expeditie Gagel

In de vakantie voor groepen

Beleef Expeditie Gagel met je groep tijdens de vakantie! Gewapend met een plattegrond van het eiland en een klinkende bos sleutels aan je zijde, verken je het fort in Utrecht aan de hand van vijf unieke spelelementen. Vorm teams met vrienden of familie en ga op avontuur terwijl je je verdiept in de boeiende geschiedenis van het UNESCO Werelderfgoed, de Hollandse Waterlinies. Het spel is geschikt voor groepen vanaf 8 personen en kost slechts €10 per persoon.