Paasbrunch Fort de Gagel

Paasbrunchen in Utrecht

Let op de paasbrunch is inmiddels volgeboekt.

Een bijzonder familie-uitje, want we hebben iets leuks gepland! De Paashaas heeft over het hele eiland eieren verstopt, en we gaan samen op zoek. Daarnaast gaan we gezamenlijk paastakken versieren! Een kindvriendelijke paasbrunch, waarbij plezier en lekker eten voorop staan.

Previous slide
Next slide

Kindvriendelijke paasbrunch

Jullie zijn van harte welkom bij Fort de Gagel voor een gezellige en kindvriendelijke paasbrunch met het hele gezin. De Paashaas heeft op het gehele eiland aan de rand van Utrecht paaseieren verstopt, en we nodigen jullie uit om mee te helpen zoeken. Daarnaast kunnen jullie samen met de kinderen jullie eigen paastak versieren! Het belooft een leuke en feestelijke Paasviering te worden met diverse kinderactiviteiten en een smaakvolle brunch.

Arrangement paasbrunch Utrecht

De kindvriendelijke paasbrunch in Utrecht begint om 11:00 en duurt tot 13:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur. De kosten voor de brunch bedragen €42,50 per persoon en zijn inclusief koffie, thee, sappen en frisdranken. Goed om te weten; voor kinderen tot 11 jaar betaal je slechts €21,25 per persoon. Bekijk de inhoud van het paasarrangement:

Reserveren voor paasbrunch

Reserveren voor de paasbrunch in Utrecht is niet meer mogelijk voor 2024. De paasbrunch is inmiddels volgeboekt. Vrolijk Pasen!