Uitvaartlocatie in Utrecht

Fort de Gagel is een plek waar stil wordt gestaan bij de schoonheid en waarde van het leven. Genieten staat bij ons centraal, maar bewustzijn ook. Wij vinden het belangrijk dat iedereen wordt gewaardeerd, ook degene die niet meer onder ons zijn. Daarom beschikken wij over een prachtige serene uitvaartlocatie in Utrecht welke geschikt is voor een passend afscheid.

Uitvaart bij Fort de Gagel in Utrecht

Samen zorgen we voor een passende uitvaart. Deze uitvaartlocatie in Utrecht heeft een serene en harmonieuze sfeer. Wij denken graag met je mee wat betreft de invulling van de uitvaart, samen zorgen we voor een passend afscheid. Wij begeleiden de uitvaart waar gewenst en bieden ruimte voor jullie eigen invulling en specifieke wensen. Hier werken de Fortbewoners met extra oplettendheid om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het is bij Fort de Gagel ook mogelijk om alleen een afscheidsborrel te organiseren. 

Vraag om advies

Previous
Next

Kies een geschikte afscheidsruimte

Sereen en stil

Wachthuis als afscheidslocatie

Geschikte plek voor een condoleance

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de condoleance voorafgaand de uitvaart ook te organiseren op ons fort. Onze plenaire zaal kan namelijk ingezet worden als locatie voor meerdere doeleinden tijdens de uitvaart. Voor zowel de aankomst, ceremonie, condoleance als afsluitende borrel kan onze plenaire zaal gebruikt worden. Wij bieden de mogelijkheid om de ruimte aan te kleden en denken graag met je mee. In de plenaire zaal is ruimte voor 100 gasten.

Passende arrangementen

En anders denken we graag mee

Het uitvaartcentrum Daelwijck ligt nabij gelegen op zo’n 100 meter afstand, dit biedt een mogelijkheid tot het combineren van meerdere momenten op de dag. Wij kunnen de plenaire zaal in de tussentijd bijvoorbeeld veranderen van ceremonie naar afsluitende borrel. De Fortbewoners zorgen ervoor dat jullie volledig worden ontzorgd op deze serene uitvaartlocatie in Utrecht. Kies vooraf een geschikt arrangement en zij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Jullie worden voorzien door vast personeel dat enkel alleen oog heeft voor jullie afscheid.

Eten en drinken

Dat regelen wij

Voor zowel voor- als tijdens en na de uitvaart kunnen wij het eten en drinken verzorgen. In overleg komen wij tot een passende samenstelling van dranken en hapjes op de gewenste momenten. Wij maken een samenstelling van meerdere gerechten vanaf onze menukaart en denken uiteraard graag met je mee. Het is daarnaast ook mogelijk om een afscheidsdiner of afscheidsborrel bij ons te organiseren. Allergieën of dieetwensen? Bekijk de allergenenkaart en geeft het vooraf door. 

Openingstijden:

Ma – do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij –  za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

Meer informatie?
Neem contact op!

Bij meetings & feesten kunnen de openingstijden afwijken.