Ontdek ‘Expeditie Gagel’

‘Expeditie Gagel’ in de herfstvakantie

Achter hermetisch gesloten deuren, verscholen op een eiland in het fort, binnen in een bunker, langzaam de trap af, zo de diepte in… Dit is – Expeditie Gagel – een superleuk bedrijfsuitje als onderbreking van je zakelijke bijeenkomst! Strijd tegen elkaar in teams en ga op expeditie bij Fort de Gagel in Utrecht.

Previous slide
Next slide

Dit is – Expeditie Gagel – 

Met een plattegrond van het eiland in je hand en een rinkelende sleutelbos aan je zijde, ontdek je Fort de Gagel aan de hand van vijf bijzondere spelelementen. Speel tegen elkaar in teams en leer ondertussen meer over de geschiedenis van UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies. De verschillende spelelementen maken van Expeditie Gagel een uitdaging voor collega’s en relaties. Dit bedrijfsuitje is een fijne onderbreking van je vergadering of bijeenkomst. Ontdek op speelse wijze de oorspronkelijke functie van het fort.

Vanaf 10 personen

Je kunt al op expeditie met een groep vanaf 10 personen personen, opgesplitst in team. Ontvang je een grote groep? Er kunnen meerdere teams tegelijk spelen. Dus bundel je krachten, creativiteit en strategisch inzicht om te strijden voor de overwinning! Goed om te weten; je betaald €25,- per persoon voor Expeditie Gagel.

Let op: voor het spel moet je goed ter been zijn (prima voor zwangere), deelnemen in een rolstoel is niet mogelijk.