Ondernemers Fort de Gagel

Sybren Ophof is geboren in het oosten van het land en is al van jongs af aan actief in de horeca. Hij heeft alle kneepjes van het horecavak stap voor stap geleerd. Van het ophalen van glazen op feestjes naar de afwas bij het Arsenaal in Deventer en werken op bijzondere locaties. Tijdens zijn studie ‘Hospitality Management’ aan de Saxion Hogeschool en University of North London is hij werkzaam geweest op de meest spraakmakende locaties zoals Chelsea Football Club, BBC radio en de Arena. Een unieke ervaring dus!

Na het afronden van zijn studie is Sybren gestart als ZZP’er bij DeFabrique Evenementenlocaties en is vervolgens als partner verder gegaan. “Het bedrijf was nieuw en alles moest voor de eerste keer worden opgezet. Het is nu uitgegroeid tot de marktleider in de branche. Ondertussen bestaan er drie locaties in Nederland met vele werknemers. Daar ben ik trots op.” 

Toch vond Sybren dat het tijd werd voor een nieuw avontuur. In de fase van het pionieren belandde hij ook bij Fort de Gagel. “Echt alles moest bedacht worden, het pand staat al 170 jaar leeg en niets heeft een bestemming. Daar wilde ik graag verandering in brengen.” Zo gezegd, zo gedaan. En niet alleen. Samen met zijn vrouw Pascale ging hij dit avontuur aan. 

Pascale Heinsius is geboren en getogen in de horeca, haar ouders hebben altijd een restaurant gehad wat zij later heeft overgenomen en nog veel later weer heeft verkocht. Het horeca leven is haar dus met de ‘paplepel’ ingegoten! 

Beiden delen zij de passie voor horeca, bijzondere locaties en het ondernemerschap. Nu hebben zij hun droom werkelijkheid gemaakt en hebben zij samen Fort de Gagel een nieuw leven ingeblazen. 

Work hard, play hard

“Dit is de mooiste vorm van ondernemerschap. Wij hebben er ontzettend veel zin in en gaan er een groot succes van maken. Fort de Gagel zal een plek zijn waar iedereen welkom is en waar iedereen zich thuis kan voelen!”