Livemuziek Fort de Gagel

Wow! Ontdek dé ‘gezelligste’ hotspot van Utrecht. Kom op 5 en/of 12 februari gezellig langs bij Fort de Gagel en luister naar fijne jazzmuziek. Geniet van een borrel, lunch of diner en luister naar livemuziek bij Fort de Gagel in Utrecht. Alle ingrediënten voor een fijne lazy sunday!

Op zondag 5 februari vindt er een liveoptreden plaats van de band Farmdstead. Swingende tonen brengen jullie in de juiste mood. Gewoon ontspannen en genieten van fijne achtergrondmuziek terwijl jullie borrelen of lunchen. En dat is nog niet alles! Op 12 februari is het namelijk weer feest. Dan kan de band van Farmstead echt los en is er een heus jazz concert in het wachthuis. De perfecte ingrediënten voor twee heerlijke lazy sundays. Beide optredens starten vanaf 15.00u en duren tot 18.00u. Ontspan en relax en doe vooral maar even helemaal niks. Neem de kinderen gezellig mee, die vermaken zich prima hier in de speeltuin of speelhoek. 

Vooraf reserveren wordt aangeraden voor 5 februari, voor 12 februari geldt op inloop en vol = vol. Voor beide evenementen is de toegang gratis.