Eindejaars evenement

Eindejaarsevenement in Utrecht

Het afsluiten van het jaar op een memorabele manier is een traditie die niet mag ontbreken! Het is de gelegenheid om samen met collega’s en/of zakelijke relaties buiten de gebruikelijke werktijden te genieten van een ontspannen sfeer. Geniet van een uitgebreide borrel of diner bij Fort de Gagel terwijl je bijpraat. Neem een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en tegelijkertijd vooruit te kijken naar wat het komende jaar zal brengen.

Eindejaarsevenement organiseren

Samen successen vieren is een waar genot! En wat is er nu beter dan het jaar feestelijk af te sluiten met een bruisende bedrijfsborrel voor je eigen team? Begin vroeg met het plannen van je eindejaarsevenement en zet de eerste stap door een prachtige locatie in de natuur te kiezen. Of je nu je eindejaarsevenement of nieuwjaarsreceptie met collega’s of zakelijke relaties viert, in de schitterende omgeving van evenementenlocatie Fort de Gagel in Utrecht wordt het gegarandeerd een gezellige avond! 

Of je nu kiest voor een borrel, diner of feest, de keuze is aan jou. Bepaal zelf waar op het eiland jullie plaatsnemen, dat kan in het restaurant, op het entresol of exclusief in jullie eigen ruimte. Indien gewenst is het ook mogelijk om je eindejaarsevenement uit te bereiden met een leuke groepsactiviteit op het eiland. Bekijk vooraf alvast onze compleet verzorgde arrangementen.

Jullie eindejaar evenement organiseren bij Fort de Gagel in Utrecht? Goed plan! Vraag vooraf vrijblijvend een offerte op via de website.