Duurzaam

Voor een lunch in Utrecht kun je bij ons meteen aanschuiven. Nadat je het fort hebt ontdekt kun je heerlijk komen genieten van een goed gevulde lunch. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of kies een zonnig plekje uit op het terras. Wij staan voor je klaar!

Shared lunch

Samen met familie en vrienden

Zin in een shared lunch in Utrecht? Ook dat kan! Wij begrijpen natuurlijk dat het lastig is om te kiezen uit al die fantastische lunchgerechten. Daarom kun je tijdens de shared lunch samen met je moeder, vader, partner, beste vriend of gezellige collega genieten van een allerlei kleine lunchgerechten. Zo heb je van alles wat, heerlijk toch? Daarnaast is een shared lunch ook ontzettend gezellig!

Nog even blijven hangen?

Wil je na je lunch in Utrecht nog even blijven hangen? Je bent van harte welkom! Bij Fort de Gagel staat bourgondisch genieten centraal en als je denkt aan bourgondisch genieten, dan denk je aan een uitgebreide borrel. In ons restaurant is een speciale borrelhoek gecreëerd waar je in heerlijke grote banken kunt genieten van een gezellige borrel. In deze borrelhoek hangt tevens een prachtig schilderij, geschilderd door Jannes de Man, een beroemde kunstenaar uit Utrecht.

Kom jij bourgondisch genieten tijdens een heerlijke lunch in Utrecht? We zien je snel!

Meer weten over de mogelijkheden bij ons?
Neem contact met ons op!